Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola10106

Ile kosztuje koncesja na puszczanie muzyki

Polecane posty

Chciałabym zorganizować w weekend dyskoteke w wiejskiej świetlicy. Czy ktoś sie orientuje ile taka koncesja może kosztować i jak ją załatwić?

Jeżeli masz legalnie kupioną płytę CD, to możesz ją legalnie odtwarzać dla publiczności, pod warunkiem że nie pobierasz opłaty.

Gość vin_
Powiem Ci, że bardzo ciekawe rozwiązanie na problemy z Zaiksem znalazłem na portalu www.publicmusic.pl . Raz, że sprzedają muzykę zwolnioną z takich opłat, a dwa, że współpracują z psychologami, którzy są w stanie dobrać konkretną muzykę pod profil klienta. Mam zamiar z tego skorzystać. Prowadzę restaurację i zależy mi na tym, że to miejsce się dobrze kojarzyło, a oprócz jedzenia, muzyka też jest ważna.

Gość gość
Mi w uzyskaniu koncesji pomogła kancelaria http://www.goldenstein.pl/pl/. Szybko i sprawnie uporali się z wszelakimi problemami prawnymi. Pozdrawiam :)

Gość steep
jeżeli chodzi o branie muzyki w miejscach publicznych nie jest to prosta sprawa. Jest wiele firm zajmujących się udostępnianiem muzyki zwolnionej z opłat ja skorzystałem z usługi www.soniqa.pl. Odpowiednia muzyka i licencja i po temacie

Gość nerr
Ja pracuję w kawiarni i goście naprawdę chwalą sobie atmosferę w naszym lokalu za świetną muzykę. Właściciel korzysta z radia internetowego Publicmusic ( www.publicmusic.pl ). Mają bardzo dobre, zróżnicowane piosenki na światowym poziomie. Dużym plusem jest także zwolnienie z opłat dla ZAIKS. Sprawdź sobie, jeśli chcesz mieć spokój z opłatami licencyjnymi.

Gość ddaee
Ja pracuję w kawiarni i goście naprawdę chwalą sobie atmosferę w naszym lokalu za świetną muzykę. Właściciel korzysta z radia internetowego Publicmusic (www.publicmusic.pl). Mają bardzo dobre, zróżnicowane piosenki na światowym poziomie. Dużym plusem jest także zwolnienie z opłat dla ZAIKS. Sprawdź sobie, jeśli chcesz mieć spokój z opłatami licencyjnymi.