Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciążowy stresssssssssssssssss

BARDZO PROSZĘ WEJDŹCIE - problem w ciąży

Polecane posty

hej dziewczyny jestem w 16t długo (BARDZO DŁUGO) wyczekiwanej ciąży i nie potrafię przestać się stresować że z maluszkiem coś nie tak :( ciąglę się stresuję :( ciąża mojej koleżanki niedawno obumarła... nie miała żadnych niepokojących objawów i to mnie chyba tak nakręca... chodzę do 2 lekarzy i oboje mówią, że wszystko ok, ale ja nie potrafię się nie stresować :( Błagam Was uspokójcie mnie jakoś..

Gość madzia 38tc
stres ci w niczym nie pomoże skoro lekarze mowiąze jest ok to widocznie tak jest i nie możesz sama wmawiać sobie problemów bo to dziecku na pewno nie pomoże

w 16tc ciaza juz jest dosc silna a łozysko prawidłowo pracuje. uwazam ze najgorsze masz za sobą. głowa do góry za chwile pólmetek:)

najważniejsze to ufaj lekarzą jak oni mówią że jest ok to tak na bank jest i się nie stresuj bo stresem możesz zaszkodzić ja miałam obie ciąże zagrożone ale ufałam i mam dwójkę zdrowych ślicznych dzieciaczków :) powodzenia i mniej nerwów zyczę :)

wiem, że te stresy nic dobrego nie wnoszą i uwierzcie, że wcale ich nie chcę :/ ale ciężko jest mi uwierzyć że będzie dobrze.. gratuluje wszystkim mamusiom