Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtorkoooowa

czy mąż dobrze postąpił?pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wtorkoooowa
83 znasz te triki? oj przykro mi bardzo ,ze twoj cie wlasnie tak zdradzil:D

Gość wtorkoooowa
Zwracajcie sie do mnie z naleznym mi szacunkiem, z jakim ja Was traktuje. Prosze Pani!

nie nie zdradzil mnie bo jestem piekna no z toba to juz gorzej na twoim miejscu bym sie bala a znam te triki po prostu z zycia nieraz sie slyszalo czy to w telewizji czy od kolezanek jak faceci potrfia kombinowac wiec warto miec oczy otwarte

Gość wtorkoooowa
83 tak, tak:d jestes piekna, wyjatkowa, najlepsza:D a o zdradzie tylko slyszysz od kogos:D pizgnij sie w łeb szmato :D

Gość wtorkoooowa
83 i zwracaj sie do mnie z należnym mi szacunkiem, bo zapomnialas chyba co pisalam wczesniej

Gość a ja ci powiem, ze dzis zadna
Barcelona nie gra, wiec facet wciska ci kit. Nie wierzysz to sobie zajrzyj w program telewizyjny wszystkich kanalow sportowych.

a ja ci powiem, ze dzis zadna gra z Arsenalem :P niedoinformowany cos jestes, a kanaly w tv to nie tylko 1, 2 i polsta takjak ty masz:D

Gość hahahahaautorka zmija
wtorkowa, nie dziwie ci sie, ze facet od ciebie zjezdza gdzie pieprz rosnie i ma cie w dupie w dzien kobiet. Takie zacietego zmijowatego babska nikt by nie znisol, a jak maz woli towarzystko kolesi od ciebie to jemu serdecznie wspoczuje zycia i mieszkania z takim kims jak ty. Als jakos sobie radzic musi, wiec bierze dupe w troki i znika.

dobra, znudzilo mi sie , ile mozna wymyslac:D boze ludzie wy nie macie co robic tylko odpowiadac na glupie pytania?:D ide do meza, wieczorem mamy wyjscie na kolacje :P

no niedziwie sie ze ma cie gdzies i woli wyjsc z domu bo juz nie moze patrzec na takiego spaslaka jak ty moze jakbys schudla to sie toba zainteresuje choc teraz to juz za pozno bo wychodzi sobie wieczorem do jakiejs zgrabnej dupencji bo juz nie moze patrzec jak sie obzerasz

Gość dallilla
pierdol go kup sobie ze 4 pifka pizze a on niech idzie na mecz

Gość w to nie ide
83 nie umiesz czytac idiotko ze ona to sobie wymyslila:d

Gość czytam dzis te fora bo choram
i jestem zalamana Wami, kobitki.. Zyczenia na dzien kobiet ale bez kwiatka, zyczenia i kwiatek ale na mecz idzie (no idzie bo Liga Mistrzow...). Czy wy kurde nie macie zadnych powazniejszych problemow? Biedne te chlopaki, ze z Wami wytrzymuja.. Niech idzie ten Twoj chlop na mecz, czas moze spedzic z Toba jutro albo pojutrze.. Zdradzanie? Kolega ktory okazuje sie kolezanka? Barcelona gra z Arsenalem dzisiaj a jutro nie bedzie.. Nie robcie problemow z niczego to Wam i im bedzie latwiej.

Apropos.. tu jest terminarz: http://www.igol.pl/season,237.html może sie przyda jak bedzie wychodzil w przyszlym tygodniu :P Moj maz jest w pracy, nie dostalam ani kwiatka ani zyczen (mam nadzieje ze dostane ale jak nie to trudno :P) za to przez cala moja chorobe robi mi posilki, przynosi do lozka, sprzata i zmywa i raz nawet pranie wstawil. A dzis idzie z kumplami do baru na mecz. I co, mam gadac ze brutal i nieczuly?

Gość lecz sie kobieto
jakie dziecko z ciebie. przywiąż go do kaloryfera idiotka , która nie wie co to prawdziwy problem

Ale to nie tylko ona. Niejeden tu dziś wątek "Bo ja nawet kwiatka nie dostałam, buuu ;(" ;)