Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny chłopak z sąsiedztwa

przystojny, zadbany, majętny ale "jąkała" - związałybyście się z takami facetem?

Polecane posty

Gość normalny chłopak z sąsiedztwa

pytam teoretycznie, bo ja jestem tylko w miarę z wyglądu i teraz nikogo nie szukam. Super facet ogólnie ale się jąka - czy jest u Was przegrany z tego względu? proszę o opinie drogie panie

Gość ginger21
jąkanie da się leczyć... więc tak, związałabym się.

Gość naatalkaaa
Tak. Myślę, że dałoby radę mu jakoś pomóc. W tym wieku to raczej już na tle nerwowym. Mój facet jąkał się cale dzieciństwo. Teraz zdarza mu się tylko czasami, niekiedy jest to bardzo nasilone. Zauważyłam, że to zwykle jest w wyniku jakichś stresów. Dlatego po prostu go wspieram wtedy i staram się być bardzo cierpliwa i wyrozumiała. Potem wszystko wraca do normy. Generalnie mi to nie przeszkadza w ogóle. Tak po prostu ma.

Gość mini ratka
hehe mój 1szy facet- przystoniak, sportowiec, opiekunczy, czuly, towarzyski. no ideał! ale się jąkał:D wcale mi to nie przeszkadzało! mój obecny- ideał, ale się zacina:D tak więc nie patrz na to, po pewnym czasie nie bedziesz na to zwracac uwagi.

Gość paulettaa
Wielu chlopakow sie jaka. Jest to do wyleczenia poza tym, po pewnym czasie juz czlowiek przestaje slyszec ze druga osoba sie jaka bo po prostu sie do tego przyzwyczaja :) J

Gość kochasz go czy nie ?
Kochasz go czy patrzysz na to czy jest przystojny, zadbany, majętny ?

Gość gggggssssseeeee
Jeśli jest majętny, to nie ma takiego przymiotu, dla którego kobieta by go nie chciała.

Gość dobry ten dekalog
jeżeli pozatym byłby super facetem, to ten problem nie bylby dla mnie przeszkodą :)

Miło mi kobietki to słuchać. A moja po 1,5 roku się wstydziła mnie. Choć się tylko zacinam nieraz. :-(

Gość Zacinanie się.
Wczoraj u Wojewódzkiego był kabaret Ani Mru Mru. Wojtek z kabaretu też się jąkał w dzieciństwie. Ja myslę jednak że kobiety wstydzą się chłopaka który może sięnieraz zaciąć lub zająknąc.