Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNAmezatka123

Zapomnial;(

Polecane posty

Gość SMUTNAmezatka123

Moj maz zapomnial ,nawet zyczen mi nie zlozyl w ogole od kad urodzilam syna zrobil sie zupelnie inny myslalm ze przynajmnmiej zyczenia mi zlozy a on nic pojechal do pracy i tak mi jakos smutno;(

Gość HWDN.
pewnie ma stulejke

Gość tak to niestety jest
z facetemi, nic na to nie poradzisz

Gość isuniaaa...
a ja od 15:30cekam na swojego faceta ubrana kurwa w najlepsze ciuchy a jak go nie ma tak go nie ma...zadzwonil tylko ze mam czekac dalej bo niespodzianke szykuje

Gość ja też mam dzis smutny
Mam faceta od 5 lat, on nie ma pracy więc nie zarabia, ja zawsze twierdzę, że pieniądze są wspólne, bezrobocie może dopaść każdego i może być tak, że ja kiedyś będę bezrobotna a on tylko będzie pracowałam- więc na kwitka nie liczyłam, on na to nie weźmie z domowych pieniędzy. Ale chociaż na życzenia. A on zapomniał. Tak zwyczajnie. Jechaliśmy autem w radiu zaczęli coś mówić o dniu kobiet, poklepał mnie po kolanie i powiedział wszystkiego najlepszego. O drugiej po południu. Tak na odwal się. Wiem, że to głupie święto, miłość okazuje się na co dzień, ale nie czuje się kobietą. Jest mi zwyczajnie smutno. On teraz siedzi ogląda film na laptopie, ja przy stacjonarnym jeszcze pracuję, ale nawet na spacer mnie nie zbierze.

Gość Mama parki
Może nie zapomniał zobaczysz jak wróci

Gość lala laaaa
moj wreczyl mi kwiaty i znajmil,ze wieczorem do kumpla wychodzi

Gość lala laaaa
teraz siedzi obrazony w drugim pokoju, bo mu powiedzialam,ze mi przykro ze chce mnie zostawic, na co on,ze go ograniczam

Gość nhkjhhkjklj
Jesli na codzien kocha to co za problem?? Ja dzisiaj, gdzies tak dwie godz po tym jak wstalismy sama sie dopomnialam o zyczenia i nie mialam pretensji. Potem maz wyszedl z piesiem na dwor, wrocil z 2 kawalkami wuzetki w reku.. Nie spodziewalam sie niczego bo ja wole jak Maz mi robi niespodzianki bez okazji, a zaskoczyc On potrafi. A w takie swieta jak dzisiaj to sama w zasadzie czekam na zyczenia takie na odczepnego - bo wypada

Gość Panikara jakich mało
Dokładnie - gdyby nie trąbili o tym dniu w radiu czy telewizji to połowa by zapomniała :P Mój też mi póki co przysłał jedynie smsa z życzeniami, po 11 godzinie, pewnie w wiadomościach na zetce coś akurat mówili i mu się wspomniało :D

Gość tym sie przejmujesz?
mój zapomniał o walentynkach o wybacz poprawka chyba uznal ze nawet glupiego kwiatka nie potrzebuje bo byl w kwaiciarni po kwiatki z kumplem dla kumpla dziewczyny i przyszedl do domu jak gdyby nigdy nic czesc czesc a mnie az krew zalala wiec dzis tez na nic nie licze bo co mam sobie humor psuc i tak wiem jak bedzie

Gość SMUTNAmezatka1236
jakos nie wierze w to a najlepsze jest to ze mamie swojej i siostrze juz wczesniej zyczenia zlozyl i prezenty porozdawal mi nie chodzi o zadne prezenty tylko o ten gest ,a to boli.

Gość lala laaaa
i tez mam do dupy dzien, bo siedzi naburmuszony, wielce urazony, bo wychodzic nigdzie nie moze i to z mojej winy a w dupie ma to ,ze w ciazy jestem i siedze w domu ( musze) a on pol dnia w pracy, a pol gdzies lezie. ehhh....

Gość tym sie przejmujesz?
eee to na pewno czeka ciebie jakas bombowa niespodzianka jak mowisz ze dla nich dal to o tobie na pewno nie zapomnial wiec szykuj sie wkskuj w seksi bielizne i czkeaj

Gość Lidzia...
ja też nic nie dostała-mój mąż nie był dziś w pracy i nie chciało mu się jechać do kwiaciarni,ja po pracy jechałam na stacje zatankować i mój mąż powiedział "wjedź do jakiejś kwiaciarni kup róże,bo ci muszę dać" ??? rozumiecie to?? oczywiście nie kupiłam-zabolało!

Gość Mój mąż
dopiero jak z pracy wrócił to wręczył mi bukiet kwiatów a wrócił 1,5 h temu i nie rozpaczałam przez cały dzień że nawet mi z rana życzeń nie złożył...Poczekaj aż wróci z pracy a nie od razu nowe topiki zakładasz jaka to ty biedna!!!Boże...To tylko dzień kobiet!!:)

Gość SMUTNAmezatka123
co do ostatniego wpisu to nikt ci nie karze odpisywac i czytac.