Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamilmaliszowg

Avon-dowiedz się wszystkiego.

Polecane posty

Witam:0 Mam na imię Kamil i jestem liderem AVON Dzięki tej firmie zacząłem spełniać swoje marzenia i rozwijać sie Pragnął bym podzielić się swoim doświadczeniem i umiejętnościami z innymi osobami:0 Ja też zaczynałem od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo ważne jest wsparcie lidera )-więc wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości i informacji. Każdy we mnie ma wsparcie i może na mnie polegać!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zamówień -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzić po kosmetyki -kosmetyki tańsze dla siebie nawet o 80% -różnego rodzaju promocję i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -możliwość budowania własnej grupy i możliwość awansu np.na lidera sprzedaży -różnego rodzaju szkolenia i wycieczki -możliwość zakupu po szkoleniu zestawów o wartości ponad 370zł -21 dni na zapłatę faktury Jeżeli jesteś zainteresowana zostaniem konsultantką lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespołu NIC NIE TRACISZ MOŻESZ TYLKO ZYSKAĆ-ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Gość zjezdzaj z ta tandeta
wole kosmetyki z biedronki niz ten wasz chłam niewart zlamanego grosza :O

Po co takie nerwy??? Ja nia mam zamiaru narzucać nikomu kosmetyków AVON ,jeżeli Pani woli z Biedronki to proszę bardzo... A jeżeli chodzi o AVON to nie jest żaden chłam-gdyż jeżeli by było tak jak Pani pisze- to nie była by najlepszą firmą sprzedaży bezpośredniej na świecie.. Pozdrawiam

Gość kochany to CHŁAM
no ale wiadomo, na Twoim miejscu, każdy mówiłby na gówno w papierku - cukierek :D:D

Jeżeli był był słabym liderem to nie miał bym najlepszego wyniku w Polsce w katalogu 3,4:) Jeżeli chodzi o AVON-to jest mój jedyny zarobek-gdyż chodzę do szkoły i nie mam czasu żeby w inny sposób zarabiać:)Jestem z tego bardzo zadowolony bo małym nakładem pracy mogę sobie dorobić...

A czy ja albo ktoś inny musi sie nauczyć tego wszystkiego na pamieć . Odnoszę takie wrazenie ,że każdy konsultant musi wkleić , jak najwiekszy tekst , to jakaś rywalizacja ? I to nie tylko Avon , z innych firm tez .. I starać sie , być jak najlepszym od innych z tej samej firmy , w zamieszczeniu jak największej ilości ogłoszeń .... To mnie nie interesuje , że Avon jest najlepsza firmą ....

Dzisiaj ingerowałem w firmie na ten temat... Bo też zauważyłem ,że niektórzy wciągają ludzi tylko po to żeby zebrać za nie kase:) Ja taki nie jestem-chociaż też się ogłaszam na różnych forach-ale to jest moja praca. Utworzyłem to forum,po to żeby każdy rozwiał swoje wątpliwości lub mity w sprawie AVON. Jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć lub dołączyć do mojej grupy to proszę o kontakt;; email;kamilmaliszow@onet.pl tel.505239722

Gość liderka avon
Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką, ale przez to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć w ogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy !!) -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie, a nawet i więcej, to zależy już tylko od Twojej pracy i zaangażowania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Już dziś podpisując umowę i składając zamówienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 możesz odebrać atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1zł woda toaletowa Spotlight *za 1zł perełki brązujące *za 1zł podwójny program liftingujący okolice oczu oraz tusz do rzęs SuperSHOCK *za 1zł woda toaletowa Infinite Moment NOWOŚĆ!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1zł śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu oraz śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką A OPRÓCZ POWYŻSZYCH KOSMETYKÓW MOŻESZ MIEĆ RÓWNIEŻ ELEGANCKĄ TOREBKĘ BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISAĆ UMOWĘ I ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE ABY OTRZYMAĆ WSPANIAŁE PREZENTY ZA 1Zł !! Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Gość avon_praca
Rozpoczynając współpracę z Avonem w najnowszym Katalogu 13/2013 - 40 % zarobku !!! Konsultantka Firmy Avon: - wpisowe 0 zł, - dostawa w 24, 48 h ! - brak kar za nieskładanie zamówień, - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty, programy Rozpoczynając współpracę w Katalogu 13 - pierwszym prezentem jest 40 % zarobku przy zamówieniu na min. 200 zł. Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji: e-mail: avonpraca@op.pl

Gość Avon Liderka Kaśka
Witam, chcesz zostać konsultantką Avon? napisz do mnie: kaska649@wp.pl Co katalog super programy dla nowych konsultantek i tym samym świetne nagrody do zdobycia. Chcesz wiedzieć więcej? napisz do mnie!

Gość avon_praca
Zapraszam do współpracy z firmą AVON. Pamiętaj, że będąc Konsultantką możesz pracować na dwa sposoby: 1. Sprzedajesz i zarabiasz. 2. Zamawiasz ze zniżką dla siebie i dla rodziny. Korzyści: - dostawa do domu tylko 3,90 zł lub ekspresowa 24 h 6,90 zł, bądź darmowy odbiór w punkcie: Paczkomacie lub oddziale Poczty Polskiej, - elastyczne godziny pracy, - opust do 40 %, - brak opłaty wpisowej, - brak kar za nieskładanie zamówienia - składasz wtedy, kiedy chcesz, - 100% satysfakcji z produktów AVON - możliwość zwrotów, - możliwość rozwoju, awansów, - darmowe szkolenia kosmetyczne - pielęgnacja cery, kosmetyka kolorowa i inne, - TPS - Twój Pewny Start - zaczynając AVON wita Cię niesamowitymi prezentami, w Katalogu 07/2015 jest to damska woda perfumowana Little Black Dress Eau Fraiche lub męska woda toaletowa Black Suede Sport przy złożeniu zamówienia na min. 200 zł, - programy sprzedażowe dla Konsultantek, - praca dodatkowa jak i stała, - możliwość nawiązania nowych znajomości. NIE MA ŻADNYCH OPŁAT WPISOWYCH, KATALOGI I INNE MATERIAŁY NA START DOSTAJESZ GRATIS ! Jeśli jesteś zainteresowana/y ofertą, masz pytania, wątpliwości - napisz, a udzielę szczegółowych informacji. e-mail: avonpraca@op.pl