Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzzzza66yt6

jestem biedna sfrustrowana samotna uzalezniona

Polecane posty

Gość izzzzzzza66yt6

mieszkam sama w centrum warszawy wynajmuje mieszkanie.rodzina mieszka w lodzi.W zyciuu kochalam tylko raz bez wzajemnosci teraz nie czuje nic do nikogo od lat...Mam 25 lat jestem uzalezniona od psychotropow i pieniędzy skupaiam sie tylko na tym.PRacuje dla wielkiej korporacji sama podrozuje i wiodę snobistyczne zycie typowej kobiety XXi wieku samotnej kochajacej tylko siebie..uzaleznionej od swojego psychatry i silnych leków

Gość za dużo seriali
stanowczo za dużo

Przestań oglądać Sex w wielkim mieście. To dla dorosłych

Gość za dużo seriali
Dużo płacisz za wynajem?

Gość izzzzzzza66yt6
duzo ale nie jestem jeszcze tak bogata zeby stac mnie bylo na mieszkanie wlasne.Jestem za to takim snobem ze wynajmuje mieszkanie znacznie powyzej standardów prawie apartament za ktory place 2500zmiesiecznie....Zaiast odlozyc na swoje...jestem zalosna..Ale musze przeciez sie chwalic jak ktos do mnie przyjdzie:O

Gość abf
apartament za 2500 ? ja mieszkam w wawie, na powiślu tez centrum , place 2600 za mieszkanie w bloku i to nie jest apartament :D

Gość jola kola
dobrze , ze chociaz cos w zyciu osiagnelas, ja nie mam nic jestem stara , samotna , z mnostwem problemow emocjonalnych , bez pozycji zawodowej i pieniedzy :(

Gość izzzzzzza66yt6
to jest jeden pokoj

Gość hulll hoppp
Lepsze to niz mialabys byl znudzoną zoną , zdzieckiem u boku , bez doswiadczenia zawodowego :P

Gość izzzzzzza66yt6
chociaz ktos by na mnie czekal dzis w domu.... dostalam z firmy na dzien kobiet drogą posciel.....Bedzie do mojego samotnego królestwa:O

Gość nie rozumiemmmmm??
Nie kazdy nadaje sie do zycia w pojedynke :) ja mam wlasna firme na kase nie narzekam,mam znajomych , bylam w dwoch zwiazkach , dobrze mi samej , nie narzekam :) zmieni lekarza - bo po tym co piszesz widze ze jest kiepski

Gość w bloku 2600 to kosztuje
mieszkanie 3 pokojowe, ale nie każdy chce mieszkać w slumsach. Ja też wynajmuję fajne mieszkanie, na nowym strzeżonym osiedlu, ale dla swojej wygody a nie dlatego że ktoś przyjdzie

Jak wygląda snobistyczne życie kobiety XXI wieku?

Gość GoodDexter
izzzzzzza66yt6 szukasz miłości? nie jestes jedyna, ale prawda jest taka ze ona jest lekiem na twoje problemy, szkoda ze sie nigdy nie poznamy:] ale zycze powodzenia.

Gość biedna to ty nie jesteś
chciałabym być na twoim miejscu, mnie nie stać na samodzielne mieszkanie, ani na podróże, też jestem sama i uzależniona nie tylko od psychotropów, których mi już nikt nie chce przepisywać :(

Gość wlasnie pomysl ze mozna nie
miec faceta pracy i kasy

Gość gfffffffffffff
fg