Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małego dzieckaaaa

przedszkole Łomianki

Polecane posty

Które dobre?

uppppp

??????

Gość gość
W nowoczesny sposób jest prowadzone przedszkole w Kaliszkach koło Nowego Dworu. Tutaj kadra stawia na współpracę z rodzicami, nie zamykają się na to co sugerujemy jako rodzice i to jest bardzo fajne. W poprzednim przedszkolu gdzie chodziło nasze dziecko takiej atmosfery współpracy nie było. Z tego co wiem, to od września mają też ruszyć z podstawówką, co będzie super fajne, bo nie trzeba będzie dzieciaczka przenosić gdzie indziej jak się skończy wiek przedszkolaka. Na stronie www.gumisiowe-przedszkole.pl jest dokładny opis ich oferty.

Gość gość
Możesz sprawdzić aktualną ofertę Gumisiowego Przedszkola w Kaliszkach. Ja tam woziłam moje obie córeczki najpierw do żłobka, a potem do przedszkola z Nowego Dworu Mazowieckiego. Profesjonalną opiekę miały do godziny osiemnastej, korzystały z wielu zajęć dodatkowych a czesne było nawet niewygórowane.

Gość gość
Jedno prywatne - na pewno nie, dzie właściciel bez wykształcenia decyduje o pracy nauczycielki

Gość gość
Up

Gość gość
Koniecznie sprawdź ofertę na stronie www.gumisiowe-przedszkole.pl To moim zdaniem najlepszy w okolicy żłobek i przedszkole a opinię popieram doświadczeniem zdobytym w czasie kiedy uczęszczał tam mój synek. Oferuje naprawdę profesjonalną opiekę, którą trudno znaleźć w dzisiejszych czasach i ciekawe dla maluchów zajęcia dydaktyczne!

Gość gość
Moja córka uczęszcza do Gumisiowego Przedszkola w Kaliszkach i uważam, że decyzja aby ją tam zapisać była strzałem w dziesiątkę. Ma tam nie tylko zapewnioną doskonałą opiekę, ale również wiele, ciekawych zajęć dodatkowych. Jest zachwycona bajko terapią i uczy się języków obcych. Jak cię interesuje oferta to odwiedź firmową stronę pod adresem www.gumisiowe- www.przedszkole.pl

Gość gość
Bardzo dobre warunki czysto infrastrukturalne ma Gumisiowe Przedszkole na pewno, cały obiekt przy Kampinosie, cicho, bezpiecznie, spokojnie, sale w pełni wyposażone, wszystko w przyjaznym dla dziecka designie, na stronie www.gumisiowe-przedszkole.pl masz trochę zdjęć jak to wygląda na miejscu.

Gość gość
Jest Gumisiowe Przedszkole k. Nowego Dworu, ja tam synka zawożę od paru miesięcy, mogę polecić. Bardzo dobry poziom jeśli chodzi o naukę angielskiego i to mi się tutaj podoba że metoda jest dobrana pod dziecko, a nie dziecko pod metodę. Czyli dużo rozmów, dużo gier i zabaw, w taki sposób jednak maluch wiedzę przyswaja najlepiej.

Gość gość

Bardzo dobrze jest wyposażone przedszkole w Kaliszkach, chodzi mi o Gumisie -gumisiowe-przedszkole.pl. Duży plac zabaw przy samym lesie należącym do Kampinosu, zdala od trasy o spalin cisza, spokój, i tak samo sale wewnątrz przedszkola są nowoczesne , przestronne super wyposażone. Ja sobie bardzo tutaj warunki chwalę.