Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizabeth_queen_

ile zazwyczaj mozna utargowac?

Polecane posty

Gość elizabeth_queen_

witam, chcialam kupic auto. Na stronach aukcji czesto sa informacje: cena do negocjacji. Moje pytanie brzmi: Ile mozna wynegocjowac? Czy to sie negocjuje kwoty rzedu 100 zl , czy 1000 zl ?

Gość elizabeth_queen_
up

Gość sdgsdasfasfsa
Różnie,zależy od wielu czynników :P Jeśli pojedziesz i zobaczysz że coś jest z autem nie tak to możesz się targować,że skoro to jest nie do końca sprawne to cena idzie w duł. A ile wydajesz na auto??

Gość zdeleks
50% mniej

Gość hudy7d7d
ja miesiąc temu utargowalam z 12 tys na 9 tys zł

Gość elizabeth_queen_
powaznie? tyle mozna ? Chcialabym przeznaczyc na auto do 25 tysiecy...ale widze, ze takie, ktore mnie interesuja, chodzą po 26-27...i nie mam rozeznania, czy ktoś mi tyle puści z ceny. Czy też specjalnie się daje dużo wiecej na aukcjach. Czy tez powinnam czekać aż uzbieram więcej...

Gość xczxczxzcczxcxcz
duł :o

Gość elizabeth_queen_
moze poranna zmiana na kafeterii bardziej mi pomoze ? :-)

Gość obladi olada
można kilkaset zł do kilku tysięcy.Tak ,tak naiwniaków szukają. Zadzwoń do właściciela i powiedz,że dajesz od ręki 24 tys.zobaczysz ,co powie.Potrenuj trochę ,zanim kupisz

Gość po pierwsze cena
jest wystawiana lekko na wyrost przecież kupujący będzie chciał się targować więc musi być możliwość obniżki po drugie kupuje się znając lub z kimś kto się zna po trzecie są osoby które nie potrafią handlować i u nich albo nie da się targować albo można bardzo dużo utargować ps odnośnie handlu vide cukier :D

Gość 4324232
jakmaja cene 27 to spokojnie zbijesz do 25 jak pisze do negocjacji a beda chcieli pilnie sprzedac to i za 24 kupisz musisz tylko sie targowac

Gość moim zdaniem nie
zejdz od razu o 20 jest kryzys, a on i tak bedzie chcial cos podwyzszyc, mysle, ze dojdziecie maksymalnie do 22-23 :)

Gość anka z brukseli
ja stargowałam 7 tyś bo przedstawilam kolesiowi oferty w necie że zamiast po 27 tys mozna kupic ja juz za20tys, a chciałam konkretnie ten samochod bo chodziło o kolor takiego ciezko bylo znależć i koleisa zwodziłam zwodziła i w koncu tak mu sie zaczeło palic że sprzedał za 19,5 tys