Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzabc

nie wyslal nawet glupiego sms

Polecane posty

Gość xyzabc

Rozstalismy sie miesiac temu. z tego co wiem chcial do mnie wrocic, a teraz nawet glupiego sms z okazji dnia kobiet nie wyslal, na dodatek jest z kumplami na piwku

Gość olac go
wesz, sadze ze facet z klasa zachowalby sie i wyslalby zyczenia

Gość eks sie nie wysyla smsow
:classic_cool: wiec nie chrzan:D

Gość i plakac chyba nie bedziesz?
masz jasna odpowiedz ze facet nie wart dobrego slowa, zalezy tez od rozstania jak przebiegalo, ale jesli chcial do ciebie wrocic sadze ze nie bylo nic strasznego. dobre wychowanie zobowiazuje do grzecznych zyczen z roznych okazji..a minal dopiero miesiac wiec watpie zeby odrauz zapomnial o twoim istnieniu ;/

Gość Carmenka..
A mnie wysłał.. i to nie do końca jasnego dla mnie "Nawet nie wiem, jakie kwiaty wolisz tulipanki, czy różyczki, to znaczy ze wiele jeszcze miałem się o tobie dowiedzieć" Nie mam pojęcia, czy chciał coś powiedzieć, czy tak po prostu napisał?

Gość xyzabc
no plakac troche poplakalam, jak sie dowiedzilam, ze siedzi z kumplami i kolezankami.. pije piwko i swietuje ogolnie z innymi kobietami ten dzien, a mi smsa nie wyslal, a tak chcial zebysmy sie zeszli spowrotem, nie rozumiem go. ten sms od twojego ex widac cos znaczy, moze cos czuje do ciebie? widac smutno mu, ze tak syzbko sie rozeszliscie..on nie zdazyl poznac ciebie..

Gość oksanaaaaaaaaaaaaaa
A tam kobiety to chyba za bardzo poważnie podchodzą do tego dnia kobiet.. faceci tak do tego nie podchodzą raczej bardziej na luzie

Gość xyzabc
tu chodzi o fakt, ze jak mowil ze kocha jeszcze 2 tyg temu, ze zaluje rozstania to czemu teraz po 2 tyg olewa mnie i nie wyslal zadnych zyczen? nawet tak po przyjacielsku?