annna18 0 Napisano Marzec 8, 2011 Hejka... mam problem ponieważ skończyły mi sie tabletki antykoncepcyjne.... więc muszę iść po nową receptę na tabletki ale mojej pani ginekolg nie będzie przez 3 tygodnie,a wiadomo że przerwę można mieć tylko przez tydzień.. Więc nie mam pojęcia co zrobić :/ Pomocy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Marzec 8, 2011 idź do rodzinnego powiedz jaka sytuacja, rodzinny może wypisać receptę a jak odmówi to idź do jakiegoś prywatnie na wizytę receptową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BezchmurneNiebo 0 Napisano Marzec 8, 2011 Myślę że rodzinny powienien przepisac anty bez problemu, u mnie tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja zawsze brałam recepte Napisano Marzec 9, 2011 wcześniej,żeby na ostatnią chwilę nie latać.Czemu ty tak nie robisz a potem problem się wielki robi.Nie tylko twoja gin może ci wypisać anty.Idz do innego lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach