Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivat biala

Do użytkowników MBANKU

Polecane posty

Gość vivat biala

Czy wiecie w jaki sposób można wypłacić pieniądze z konta, nie mając karty do bankomatu? Odciągnęli mi prowizję za wydanie tej karty, której jak dotąd nie otrzymałam i cały czas słyszę jakieś bzdury.

Gość yju6j67
mozesz przelac mezowi na konto lub mamie siostrze blabla i niech oni ci kase wyciagaja jakie masz konto?? ekonto?? czy emax?

Gość ja mam konto w mBanku
a nie dostałas karty płatniczej? jakie bzdury słyszysz?

Gość vivat biala
Mam te najzwyklejsze konto. Pobrali mi 25zł za wydanie karty. To było w listopadzie. Dzwoniłam na infolinię 2 razy. Gadałam na czacie z konsultantem i nic z tego nie wynikło. Bo karty jak nie było, tak nie ma a mnie kończy się cierpliwość. Akurat mieszkam z daleka od rodziców no i nie mam tutaj jeszcze zaufanych przyjaciół, którym mogłabym przelać pieniążki na konto. Nie ma żadnego sposobu, zeby wyplacic pieniadze oprócz bankomatu?

Gość jiofjk9043054
i włąśnie to jest minus banków bez oddziałów. W norlanym do okienka i pieniądze są a w takim to nic. Każdy kto poleca ten szajs ma przeciek w deklu

Gość vivat biala
No właśnie :o Gdybym wiedziała, że takie problemy są, to nie zakładałabym tam konta. Zamknę je w najbliższym czasie, tylko te pieniądze nooo. Akurat potrzebuję :o

Gość yju6j67
napisalam ci co masz zrobic przelej je przez konto na czyjes konto zaplacisz 50 groszy za przelew i gitara tepa jestes?

Gość yju6j67
przez internet to sie robi ja tez mam to zwykle ekonto i nigdy grosza za karte nie zaplacilam a juz mam druga -sa wydawane co 3 lata

Gość vivat biala
A ja napisałam Ci, że nie mam możliwości przelać kasy na inne konto :o Komu? Rodzicom oddalonym o 200 km? :o

Gość xczxczxzcczxcxcz
a ty yju tez tepa jestes napisala ze nie ma komu ;/ a jak bedziesz mzieniac konto to polecam ING Bank Śląski :)

A ty z gory jeszcze gorzej tepa jestes od niej? naucz sie czytac, chyba napisala ze nie ma komu przesłac. zadzwon do nich i zrob im awanture, powiedz ze chcesz zerwac umowe. pewnie na nich podziala

Gość vivat biala
Dzięki, tak zrobię jutro. A potem wypłacę pieniądze i zlikwiduję konto.