Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dior_

makijaż permanentny w Driano w Toruniu

Polecane posty

Gość dior_

proszę o opinię dot. makijażu permanentnego w studio Doriano w Toruniu, czy ktoś robił u nich taki makijaż?

Gość dior_
pdnoszę temat, wykupiłam kupon w Doriano przez Groupon i mam problemy z jego realizają, takich osób jak ja jest na pewno więcej, proszę o sygnał

Gość chiqa85
witam, ja robiłam sobie usta metodą long time liner w Toruniu u p. Iwonki, jestem zachwycona. Został skorygowany kształt ust i są wydatniejsze, na korekcie zdecydowałam się na mocniejszy akcent i minie już 9 miesięcy.Cena jest dość kosmiczna, ale było warto. Jestem przykładem,że wysoka cena idzie w parze z jakością. Niestety skusiłam się na niższą cenę w sprawie brwi. jestem mega nie zadowolona, barwnik lichy, ale to całe szczęście nieszczęściu, gdyż makijaż wykonany nieprawidłowo, krzywo, kanty zrobione kwadratowo. wyglądam jak przerysowana z kreskówki. Robię peeling by jak najszybciej pozbyć się pigmentu, ostatnio słyszałam od kosmetyczki, że mikrodermabrazja na brwi pomoże, muszę spróbować. Nie polecam salonu Doriano w Toruniu do wykonywania makijażu permanentnego. Oni chyba się uczą na klientkach. jestem zdegustowana brakiem kompetencji, gdyż salon fryzjerski cieszy się dość dobrą renomą. Jak dla mnie to największa pomyłka. PS ja miałam raz odłożony kupon, bo akurat pan zachorował na zapalenie płuc