Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beeaa

SAMOTNA

Polecane posty

Gość beeaa
a na samotność zażywam rutinoscorbin

Gość prrrawdziwaowieczkabozzza
A co ty tam wiesz o życiu. Mieszkasz od lat w UK i co wiesz o życiu ciekawego? Coś tam ugrzązłeś. Ciekawe czemu? Latałeś złymi samolotami do USA i ci nie dali tam pracy lepszej, co? Przyznaj no się bratku. Polak zawsze jest najmądrzejszy, ale pierwszy od tyłu. A oni tam też nie grzeszą rozumem. Ale i tak oni a Niemcy... i tyle Ci napiszę. I co tam robisz w tym UK? Podpierasz im pałace? Złotą rączką jesteś? Napisz coś.

Gość staryyyy
może jednak chociaż odrobina przyjemności, koleżanki...

Gość beeaa
pfff

Gość beeaa
jak ci potrzeba przyjemności to zrób sobie dobrze

Gość beeaa
spacer jak zwykle

Gość staryyyy
bardzo tajemniczo brzmi ten spacer i odrobinę romantycznie....

To jakaś laska pisze. Zobaczymy co odpisze. Owieczka przyznajmniej jest szczera, a reszta? Jedno kłamstwo. A najgorsze są lesby z niemieckim paszportem w Niemczech. Wszyscy na nie - ujawniajcie się, a one nic. NIciewo nie ponimajet. Szkoda. Ja przynajmniej taka nie byłam. NIE BYŁAm bo nie wiem co dalej. Też się już popsułam oczywiście, ale no cóz... trzeba się liczyć z morderstwem. A ty co robisz w tym UK? Pochwal się. Dom publiczny czy wyżej coś? Ja jeszcze w turystce powinnam coś dostać tam normalnie. To też mi się należy. Z POLSKI. I tyle. Ale mam to gdzieś. Piszę im tam o pakowanie. Nic mi się już nie chce. Przykro mi Przyzwyczaiłam się, że robię tytuł i z tego chcę więcej, a tak? Za co to więcej? Nie za bardzo wiem. Nie mam tytułu. Boję się i już

Gość beeaa
dlaczego tajemniczo?

Ale wiecie - jest 1 sposób jak tego mojego ożenić. BYLE NIE Z POLKĄ bo to byłby SKANDAL. Nie ma szans. W razie co muszą mnie znaleźć i ja wytłumaczę co on ma zrobić,żeby się ożenić, być moralnym i dostać lepszą pracę. Nic tam nie musi robić w tej pracy, rodzinę będzie miał i ma się zachowywać. I tylko ja mu mogę pomóc. Jak zwykle. A temu starszemu to już nic nie pomoże. Jego już skreśliłam - spaliłam i tyle. To szaleniec absolutny. Ten też taki będzie, no ale może się ożeni. Oby.

Gość beeaa
spacer jak spacer

Gość staryyyy
sama tylko ze swoimi myślami, marzeniami, wiatrem we włosach....

Zobaczcie - ale kogo ja widziałam 11 lat temu. Jeszcze jedno takie spotkanie - JUTRO powiedzmy i co - dacie mi radę? Jakbym SKAŁĘ spotkała albo zmieniła się w kamień, nie? I ja mam wszystko z tego. A bez tego? Ło matko - nie dałabym rady. Cokolwiek to znaczy. A ten mój młodszy brat adoptowany to wiecie - ja z tego spotkania wiem, nie miał żreć tego opłatka. Zaraz to wziął i zeżarł. Dziś pewnie się wstydzi, ze to zeżarł. Po co to zeżarł? Bo to do jedzenia powie. Miał sobie to zachować. Na pamiątkę. I wtedy coś by się stało i to by miało znaczenie dla Polski ale on tego nie rozumie. Zeżarł i też to miało znaczenie - ale inne. I reszta jest już przez niego bo go nie skreślam. Bo wiecie 23 lata miałam, Bóg mi sie nie przedstawił i też nic nie umiałam wymyślić. To nie jest takie proste. Przez to o niego stoję bo to są bardzo trudne rzeczy. Choć jakiejś zakonnicy mógł to na pewno powiedziec i kościół stać, ale zeżarł ten opłatek i tego nie wymyślić. Miał to wziąć w chusteczkę, zanieść zakonnicy i powiedzieć, że to znalazł na poduszcze rano. Księdzu nie bo by go zgwałcił i byłby jeszcze gorszy. Zakonnicy. No a tak zjadł to głodu nie ma i tyle. Ale zupełnie nie o to chodziło. Teraz już jest mądrzejszy na pewno jak piszę te listy - to sobie to przemyśluje. A tak? I tyle

Gość beeaa
nie dzisiaj rodzinnie

Prawdopodobnie więc - bo tylko zakonnica mi pasuje - ksiądz musiał tam dzieci gwałcić i to każdy wiedział gdzie on mieszkał bo powinien o ten kościół stać i tyle. Pasowała tylko zakonnica. On miał się zapytać jakiejś co to jest? I się miała nim zainteresować. Prawdopodobnie też powinien być odebrany jak ja bo też nic rodzinie przybranej nie zawdzięcza. Z tego opłatka mieli go odebrać. A on to zeżarł. To była jego jedyna szansa chyba i tyle I wiecie - niech mi nie współczują różne osoby, o których mam TRAGICZNE mniemanie. Lepiej czasem dzieci nie mieć niż robić z siebie ostatnie zero i tyle I to by było na tyle. Ja miałam zakonnicę jak byłam malutka. Ale po co? Żebym stała o matkę kiedyś. Bo ich rodzice się nie powiesili, a moja matka tak. I tyle I koniec historii. A reszta to religia... Coś bym wam jeszcze napisała ale nie mogę. I wiecie - do tego starszego też nie mogę wrócić bo zaraz robię tam porządek. Nic nie muszę robić, wystarczy, że tam wrócę i wszyscy fruwają. Przykro mi. To nie wrócę nigdy i tyle. No taki układ to dajcie spokój - kto tam jest normalny? To przeciez oszaleć można - ja niżej od Araba. OK, jak nie ma ruskich. Przy ruskich ja jestem niżej od Araba? Niech ten mój starszy brat zgłosi sie do psychiatry. W OGRODNICTWIE słuchajcie - czymkolwiek ono tam jest. No TRAGEDIA. A w tym domku to on był? On może nie, ale policja to tam by mogła zajrzeć. I żeby tylko w tym jednym domku... naprawde ile ja tak jeszcze wytrzymam po tych studiach - bo juz mam POTĄD wiecie

Gość beeaa
jesteś?

Gość staryyyy
z rodzicami, rodzeństwem:)

Gość beeaa
z siostrą

Gość beeaa
taki mały spacerek

Gość staryyyy
to jednak nie taka samotna;), a siostrzyczka już śpi?

Gość beeaa
nie wiem jest u swojego chłopaka

Gość staryyyy
to jednak samotność:(

Gość beeaa
raczej tak

Gość staryyyy
nietaktowny jestem :O

Gość beeaa
ale ja mam duże rodzeństwo więc nie do końca taka samotna:)

Gość staryyyy
starsze??;)

Gość beeaa
starsze i młodsze

Gość beeaa
z sióstr jestem najmłodsza

Gość beeaa
pocieszenie

Gość staryyyy
a ja taki staryyyy :D