Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniapilarz

Betterware - świetna praca!

Polecane posty

Gość kiniapilarz

Witajcie Kochani, założyłam taki wątek dla nas, żebyśmy mogli wszyscy się kontaktować i wymieniać pomysłami i poglądami. Mam nadzieję, że to forum się rozkręci i będziecie tu często zaglądać:D Pozdrawiam Serdecznie, Kinga!

Gość haniarooooo
Super, fajnie pogadać sobie od tak.....

Gość haniarooooo
Pozdrawiam serdecznie z Trójmiasta!!!

Gość kiniapilarz
i super Haniu, że się odezwałaś:D teraz będzie można łatwo się komunikować i do dyspozycji będą wszyscy! o ile oczywiście tu wejdą:D hehe nie śpisz jeszcze?

Gość haniarooooo
Ale mam do was poważne pytanie, czy zdarzyło się Wam ze pękła kula ekologiczna do prania? Tak przytrafiło się mojej klientce, ale i tak kula rewelacyjna POzdrawiam!!!

A to ciekawe, nie zdarzyło się mi nic podobnego, ale można ją reklamować, pewnie wadliwy towar był. Przyślą kolejną ;]

Gość haniarooooo
Ale tu cisza, halo !!!!!

Gość forum to akurat sie rozkrecilo
i to lata temu bez waszego udzialu :P jedyne co to moze wasz topic sie rozkrecic.

cicho cicho:) Ale jak już do wszystkich dojdzie info o tym wątku to może będzie lepiej:) Każdy poda dalej do swojej struktury to będzie fajnie:D

Jak Wam się podoba akcja rekrutacyjna na marzec? Uważacie, że ciekawe prezenty przygotowała dla nas firma?

Gość koniakowksa
widziałam wasze katalogi i dla mnie to zbiór badziewi, dużo pierdół które zagracaja mieszkania.

Oczywiście, każdy ma swoje zdanie i swoje potrzeby! Tu właśnie widać osobę, która nie wie na czym polega Betterware. To nie grzech! Myślę, że chemia jest potrzebna w każdym domu to tak na marginesie:) Tu sekretem i największym atutem jest plan marketingowy, którego przypuszczam Pani nie zna. Pozdrawiam gorąco

Gość koniakowksa
mnie jako klienta wasze plany marketingowe i zasada działania tej wspaniałej firmy g... obchodzą, jak będe potrzebowała chemi to kupie sobie w promocji w markecie

cóż, nie uda się Pani sprowokować mnie do rozmowy na takim poziomie. Ja osobiście jestem z produktów zadowolona, Pani nie musi. Więcej optymizmu i powodzenia życzę.

Gość koniakowksa
nie miałam zamiaru prowokowac nikogo do rozmów, tym bardziej na tak nudny temat jak baterware i te wszystkie zbędne pierdoły

Witam! Moim zdaniem to po prostu prowokacja do kłótni ze strony koniakowskiej, na którą po prostu nie powinno się zwracać uwagi. Dlatego piszę, aby wrócić na właściwy tor tutejszych dyskusji ;) Otóż mam takie małe pytanko - jak dokładniej wygląda sprawa z podatkami i rozliczaniem się z Urzędem Skarbowym będąc przedstawicielem Betterware? Pozdrawiam!

Gość kiniapilarz
Witaj MoRo. Na poczatek wszystko opiera się na rabatach, gdzie od tego nie odprowadza się podatku, natomiast jeśli chodzi o prowizję z obrotu grupy, oczywiście obowiązuje podatek na zasadach ogólnych, np osoba prowadząca działalność gospodarczą wystawia fakturę co stanowi jej przychód. Osoby nie prowadzące działalności gospodarczej mogą otrzymać prowizję pomniejszoną o podatek. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy!

powiem Wam, że jak na tyle osób w strukturze uczestniczą 3 w wątku to słabiutko:) hehehe we wtorek się Widzimy, częściowo oczywiście ;-) Pozdrawiam

Gość kaktusikt25
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer:http://pl.20dollars2surf.com/?ref=276919

Gość haniaroooo
Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć wagę, (może nie jedną) :)) Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich z Gdańska , a między 9-16 z Sopotu hihi

Gość Magdalena Adamczyk
Witam, Poszukuję osób do sprzedaży (lub kupna na własny użytek) ciekawych i niedrogich artykułów powszechnego użytku domowego, przydatnych w każdej kuchni, garderobie, ogrodzie, a nawet domowym biurze. Doskonałe środki czystości szybko znajdują swoje zwolenniczki wśród Klientek, które chętnie je kupują i regularnie zamawiają. Nie potrzebujesz doświadczenia, by dobrze sprzedawać. W firmie obowiązują proste i jasne zasady: - kupujesz po cenie dla przedstawiciela, a sprzedajesz po cenie katalogowej, zarabiasz marżę 30% - nie musisz inwestować gotówki, by zrobić zakupy - możesz skorzystać z kredytu w wysokości od 500 zł brutto i zapłacić w ciągu 14 dni - zamówione produkty kurier dostarczy Ci bezpośrednio do domu w ciągu 3-4 dni - realizujesz atrakcyjny plan marketingowy - przysługują Ci dodatkowe rabaty przy rozbudowie grupy nawet do 15% - masz gwarancję jakości czyli możliwość zwrotu produktu, jeżeli nie spełnia on Twoich oczekiwań (30 dni dla przedstawiciela, 14 dni dla klienta) - możesz uczestniczyć w bezpłatnych konferencjach internetowych i szkoleniach - jako nowy przedstawiciel otrzymujesz prezenty w programie Łatwy Start - masz nielimitowany czas pracy i zarobki Oferujemy: - Pracę w dowolnym miejscu i czasie: nikt Cię nie kontroluje, nie daje obowiązkowego planu do wykonania, nie rozlicza. - Pracujesz swoim własnym rytmem, wtedy gdy Ty masz czas i ochotę. - Działasz na terenie całej Polski. Sponsorujesz wszędzie gdzie masz znajomych. - Możesz składać tyle zamówień w ciągu miesiąca ile chcesz zawsze będziesz kupować taniej, już od pierwszego produktu. Jeśli jesteś zainteresowana / zainteresowany napisz! Dołącz do mojego zespołu, pomogę Ci awansować! Chcesz zamówić katalog lub złożyć zamówienie ? Również proszę o kontakt. Pozdrawiam serdecznie. Tel.665279165 E-mail:betterware_rybnik@vp.pl

Gość przeta to nielegalne
żal i żenada wszystkie te kwoki robiace kariere w tego typu "łańcuszkach und piramidkach". kształcic sie a nie najpierw rodzic, a potem zgrywac biznesłumen na prowizji od płynu do czyszczenia toalet

Do Magdaleny Adamczyk: widziałam Cię wczoraj na prezentacji u Ryśka i chyba to nie ładnie tak tu się wpinać do mojej grupy, nie rozumiem co chcesz osiągnąć? Przecież oni już są zarejestrowani. ehh co jest nielegalne?? nie rozumiem. MLM trzeba rozumieć, żeby móc się o nim wypowiadać. Pozdrawiam!

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jak taka praca moze byc fajna?? nie dośc że zarabia sie marne grosze to jeszcze trzeba sie ponizać i wciskac ludziom towar :o

Gość Adrenalinka:)
Witam przedstawicieli Pozdrowionka z dolnego śląska Ile już działacie w Beter?

Gość Adrenalinka:)
Do Liyahhhhh Jeżeli buduje sie własną strukturę sprzedaży to nie zarabia sie tak mało Nikt tu przecież do niczego nie zmusza:) Twój wybór Twoja opinia Ja nie chodzę jako akwizytor i nie wciskam towaru.... :D

Gość Grzegorz Kaczmarczyk z Kielców
Ja w MLM sprzedaje koniobijki Automatyczne.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Adrenalinka:) doskonale wiem jak to działa, moja ciocia w czymś takim siedziała, ogólnie żenada, ponizajaca praca za śmieszne pieniadze, taką pracę mozna traktowac chyba jak hobby, mnie ta praca nie interesuje, smieszy mnie tylko że wciskacie tu ludziom kity żeby wciagnac naiwniaków i na nich zarabiać