Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciowy przegraniec ..

PRZYTLOCZONA tez tak macie ??

Polecane posty

Pracuje zarabiam najnizsza krajowa niby powinnam sie cieszyc ze praca w zawodzie ze sa pieniadze ale co to za zycie. Zaplace rachunki studia i zostaje mi tylko na jedzenie. Rodzicom oczywiscie sie nie dokladam. Ledwie uzbieram na swoja suknie slubna :( Cale zycie czlowiek sie poswiecal uczyl rezygnowal z zycia zeby cos osiagnac teraz trudne studia i guzik z tego ma. Nie pamietam kiedy ostatnio cos sobie kupilam laze w starych ciuchach zreszta nie pasujacych na moja figure czuje sie nie jak mloda atrakcyjna kobieta a jak jakis szmaciarz. Uwielbiam flamenco tak wyrazam sie jako osoba te emocje temperament ale tez nie stac mnie na lekcje. Moje zycie to praca obowiakzi w domu i nauka. Jak starczy czasu wpada narzeczonyWychodze za maz w tym roku ale juz nie ciesze sie jak kiedys. Uswiaodmilam sobie ze czuje sie jak staruszka ktora nic dobrego juz nie czeka. Skoncze studia i dziecko jedne obowiakzi zamienie na nastepne pieluchy zupki kupki na nianke pewnie nie bedzie nas stac zostane w domu :( nie mowie juz nawet o rozwijaniu sowich zainteresowan bo kase dziecko pozre. Ostatni raz z domu ruszlam sie 2 lata temu teraz nie ma pieniedzy bo wesele bo mieszkanie a potem znowu bedziemyz bierac kase na urzadaznie mieszkania Tez sie tak czujecie jak zyciowi przegrancy??

Gość Nasze życie
zalezy od nas samych i wyglada tak jak sami je...widzimy. A to po slubie od razu chcesz miec dziecko? Zawsze mozna choc z pol roku odczekac :) Masz prace=- i ciesz sie bo mase ludzi w ogole jej nie ma. Nasz narzeczonego i plany slubu- i ciesz sie. Ilez mamy niestety samotnych zrezygnowanych i niekochanych kobiet? Masz rodzicow?- ciesz sie- ilez mam i ojcow jest juz tylko wspomnieniem ze łzami w oczach.

Gość gtvfgjvvgvgvggh
ja tez tak mam z tym, że ja zarabiam 500 zl, bo dopiero zaczelam prace i raczej sie ucze niz pracuje na caly etat studia zaoczne ostatni semestr w domu maz i obowiazki, gotowanie, sprzatanie itp. to samo witaj w klubie ale staram sie myslec pozytywnie

Gość niestety takie jest życie
w naszym kraju Gdyby chociaż pieniądze były odpowiednie to pracy wykonywanej Ja jestem sprzataczką na pół etatu 800 zł ale ie się ozapieprzam to tylko ja wiem To jest życie? Dziękuję chcoaiz Bogu że mam wspaniałą rodzinę i zdrowie bo bez tego marny los

i dzisiejsze zakupy do pracy 2 bułki razowe sałatka warzywna i śmietanka w proszku duza do kawy 8 zł prawie Czy to kurwa jest normalne pytam sie

Skoncze studia bede miala 28 lat mam troche problemow hormonalnych lekarz juz alarmuje ze jak chce dziekco musze sie spieszyc pozatym narzeczony tez juz bedzie mial wtedy 30 wypadalaoby porzerzyc rodzine a nie czekac z tym nie wiaodmo ile tak ciesze sie ze udalo mi sie znalezc prace w zawodzie ale nie tak to sobie wyobrazalam nie po to tyle poswiecen i poszlam ta taki a nie inny kierunek zeby dzisiaj zarabiac tyle co panna w markecie z byle jakim wyksztalceniem nie obrazajac nikogo chodzi o to ze moglam korzystac z zycia w mlodosci a nie rezygnowac na rzecz lepszej przyszlosic ambicji itd duze sie wszystko robie juz machinalnie nie ma w tym zyciu miejsca dla mnie ani czasu ani pieniedzy na moj rozwoj stalam sie taka zmina i obojetna

wow mnie nawet nie stac zbey wywalac 8 zl na sniadanie do pracy :( 8 zl to ja mam na 2 dni

z tym ze ja po 2 tyg kupuje juz ylko same bułki razowe i jem do kawy tak to zostaje dom Mam rachunek za telefon, ubezpieczenie Ty myslisz ze ja wydaje codziennie 8 zł ? Oj nie wiem czy tego doczekam żebym sobie brała do koszyka to co chce nie patrzac na te pieprzone wysokie ceny

a powiem ci ze ja co raz bardziej mam wszystko w dupie Podziwiam ludzi którzy cieszą się życiem takim zyciem

jaki kierunek ukończyłaś i na jakiej uczelni?? z pracą jest tak, że na początku kariery zawodowej zazwyczaj zarabia sie bardzo mało, ile lat pracujesz??

wiesz mnie wiele nie potrzeba tylko zeby bylo mnie stac na jakis wyjazd i chocby lekcje tanca czy to jest jakis luksus ?/ to powinno byc w zasiegu kazdego czlowieka a rodzice cale zycie mi tlukli ucz sie przynosc te 5 idz na ambitne studia bo jak nie to bedziesz suchy chleb ze smalcem jesc :(

prawo koncze najpierw dziennie teraz przenioslam sie na zoaczne zbey liznac zawodu

Gość Jasiaaa
Też tak mam,chociaż wiem,że to co mają inni to jeszcze mniej niż ja mam,choć również nic nie posiadam :( Nie stać mnie na studia,nie pracuję,jestem młoda i mam już niezły bagaż na plecach...generalnie dobrze jest tak czasem pożalić się,usłyszeć że nie jesteśmy sami,ale ja dostaję prawdziwego kopa i doceniam to co mam w momencie,kiedy widze te biedne dzieci,co cieszą się każdą chwilą i największym szczęściem kiedy mają co zjeść :( Dziś mam doła,też nic mnie nie cieszy.Przytyłam,stale sama,jakby czas stanął w miejscu.to chyba jakaś depresja :(

od razu po studiach raczej cięzko jest zarabiać kokosy,trzeba zdobyć pare lat doświadczenia.. co do przyjemności typu lekcje tańca to masz racje - każdy powinien mieć je w zasięgu ręki, moze postaraj sie jakoś odłożyć troche kasy i wtedy sie uda:)

chcialabym odlozyc ale nie mam z czego suknia slubna mnie tak teraz dojechala wszystko mam na styk

Gość Jasiaaa
jak godnie w Polsce żyć ??? Za co młodzi mają się żenić,budować,dzieci rodzić,kiedy nikt nam nie da,nawet kredytu,czy zapomogi ! Mam dość tego rządu,tych kretynów co się mięsem obrzucają,a nie widzą,że kraj się sypie,ludzie uciekają,wstydzą się że do takiego stanu doprowadzili Polskę.Młoda jestem,a nie wiem jak będzie wygladać jutro ! stale podwyżki,brak pracy...masakra :/