Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia K...

Czemu tak się podniecacie tym zbitym chłopcem ?

Polecane posty

Gość Emilia K...

Wiecie, ile jest takich rodzin ? Ja zostałam zbita łyżką do nalewania zupy po głowie wiele razy , a mając kilka lat musiałam wycierać szczyny mojego ojca z salonu bo wrocil z popijawy i sie odlał w salonie. takie mam wspomnienia z dzieciństwa. Takch rodzin jest wiele, rozejrzyjcie się zamiast pisać pierdoły na forum, jak to wam żal i na tym się kończy...

Gość I*ll Save you all my kisses..
wiesz ja też łatwego dziecinstwa nie miałam,moja matka wiecznie najebana,wioche siała na osiedlu.Nawet nie wiem o co doładnie w tej sprawie chodzi ale słyszałam,że dużo ludzi wysłało meile do TVN :)

Gość Emilia K...
ja swojego synka gwałce analnie i jakoś nic mu nie jest

ja miałam tragiczne dzieciństwo i nie mam zamiaru biernie patrzeć na krzywde niewinnych maluchów ,bo wiem jak to boli , wy jestescie jakieś umysłowo kalekie ...

Gość fffffffffff
jakim chlopcem??? jestem nie w temacie..

Gość Kataruna
No własnie, jaki chłopiec? Podajcie linka.

Gość Emilia K...
weźcie przestańcie z tymi podszywami !! Czemu niby jestem kaleka ?? Bo nie smęcę na forum ?? Temu chłopcu Twoje piękne słówka na forum nie pomogą niestety. Lepiej się rozejrzyj wokół siebie, bo jak pisałam takich maltreetowanych dzieci jest wiele, ale każdy sie zainteresuje dopiero wtedy gdy media rozdmuchaja a tak to nikt nic nie widzi.

Gość ja jako kobieta
up

Gość Emilia K...
Matka wytłukła mi resztki mózgu tą chochlą, wybaczcie za brednie które wypisuję.

Gość Emilia K...
Spadaj idiotko. jak chcesz coś powiedziec to pisz od siebie a nie sie podszywasz. Prawda w oczy kole ?

Gość Emilia K...
mnie osobiście w oczy również kuła prężna knaga mojego owczarka niemieckiego Reksusa, stąd taka a nie inna przytyczka :)

Gość Emilia K....
tylko z siebie idiotke robisz podszywaczko. Myślisz, ze jak jestes anonimowa to wszystko ci wolno ? idiotka z ciebie jakich malo

U mnie w domu były jakieś tam kłótnie między rodzicami ( ale uważam, że to normalne) czasem któryś z rodziców nawet pasem przylał (nigdy gdzie popadnie tylko w tyłek i nawet nie bolało :P) ale na miłość Boską NIGDY nie było takich wyzwisk i takiego lania jak na tym nagraniu!!!!!! szczerze mówiąc nie mogłam uwierzyć, ze ta baba nie jechała na jakichś srodkach odurzających, bo dla mnie normalny człowiek się po prostu tak nie zachowuje! To dziecko ewidentnie powinno być z ojcem a ta maciora powinna mieć odebrane prawa rodzicielskie oraz wyciętą macicę żeby nigdy już zadnego dziecka nie mogła skrzywdzić :/ I jeżeli gdzieś zobaczyłabym takie zachowanie matki wobec dziecka to zareagowałabym i to od razu! A nie odwróciłabym łeb i dziecko zostawiła na pastwę takiej matki :/