Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terazoperacyjny

mam żal do nauczycielek, żle mówiły

Polecane posty

Gość terazoperacyjny

zawsze mnie przekonywały nauczycielki w szkole, że kobiety są bardzo delikatne i łatwo można zranić czynem albo gestem i podarując kwiat kobiecie zawsze zyskam w oczach kobiety i kobieta jest jak kwiat delikatny , więc się kiedyś zapytałem, czy można podarować kobiecie kwiat z doniczką a nauczycielka powiedziała abym nie rzucał doniczką w stronę kobiety i to sobie zapamiętałem ale zapomniałem zapytać nauczycielkę co zrobić , gdy kobieta ma potwornie rozchlebotany zadek i co chwilę cichaczem albo wyraźnie daje znać, że pierdzi potwornie i nawet ludziska we wsi gadają, że Ona jest rozchlebotana i ciągle przeprasza za smród, można jej jakoś pomóc ?

Gość Mała to jest twoja pała.
A moja nauczycielka powtarzała, że nawet kwiatkiem dziewczynek nie wolno tykać. A ty od razu z doniczką wyjeżdżasz. :(

Gość terazoperacyjny
no dobra ale dlaczego kobieta każdego faceta odstrasza gazem to nauczycielka nie powiedziała :(

Gość Mała to jest twoja pała.
Ale masz traumę. Popłacz sobie to Ci przejdzie :P

Gość terazoperacyjny
każda gazuje i mam łzy w oczach, mam alerggię na kobiece gazy potwierdzone labolatoryjnie , siarkowody i siarkowodany odpadają , łzawię gdy smród poczuję :(