Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo

Dziwny facet

Polecane posty

Mam dziwny problem w technikum poznałam super chłopaka wszystko w nim mi sie podoba i sie w nm zakochałam,on niejast moim chłopakiem jest tylko kolegą z klasy ale sie w nim zabujałam i jak mu to powiedziałam to powiedział żebym sobie żartów nierobiła i że w nim niemożna sie zakochać bo jak on twierdzi jest dziwny.Niewiem co robić mamy po 18 lat tak sie w nim zabujałamże zaczynam myśleć o przyszłości z nim a on to jakoś dziwnie traktóje co robić?

Dziwny facet?:O ja mu sie nie dziwię tez bym nie chciała mieć analfabety w domu :O -uje się nie kreskuje!!!!😭

Gość odpuscić, on cię
nie chce... nie ma nic gorszego niż narzucajaca się dziewczyna :O

Gość kpax
żależy czy chodzicie do samochoduwki czy budowlanki bo jesli do gastro albo medyka to tesz inaczej ...elitom jest Technikum Leśne w Brynku...ale to widomo technokraci ,nie pogadasz...moja rada sprubujcie swoch sił w Pszczelj Woli jest tam gustowne Technikum Pszczelarskie z widokami na pszyszłosc ,w sumie to i tak liczom siem ,uczucia, tak tylko gdybam..

czemu wy macie takiego bzika na punkcie ortografii ??? Nie każdy zna się na ortografii, czy to oznacza, że nie powinien się wypowiadać albo pisać na kafe ze słownikiem w ręku? :o wyluzujcie trochę...

Gość kpax
nie kaszdy konczyl elitarne technikum dla rozwydrzonych bogatch bahoróf to raz ,zresztom po powodzi w 94 z lekturami było u nas krucho bo kzionzki strasznie puchły ,mnie uratował dostep do zasobuf wikliks (piotrek bendzie widział)to dwa.

Gość tak, powinna pisać
ze słownikiem ortograficznym w ręku, a nie kaleczyć swój własny ojczysty język.

mi sie wydaje że to przez jego niskie poczucie wartości,szkoda mi go on jest taki wspaniały i nawet o tym niewie.

Gość moze..
moze szuka innej dziewczyny a nie chce tego powiedziec wprost? powody moga byc rozne...

akurat wiem że mu sie podobam bo mi to powiedział i czasami ukratkiem na mnie luka,on nie szuka innej to akurat wiem to bardzo skryty człowiek,i myśle że on sie boi odrzucenia dlatego boi sie zaangażować znam go od jakiegoś czasu i widze co sie z nim dzieje,chyba zaprosze go na romantyczną kolacje do mojego domu.