Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Te nerwy mnie kiedyś wykonczą

Polecane posty

Dostaje paranoi przez moje studia powoli.. Studiuje prawo na uniwersytecie. U nas dzieją się takie rzeczy ,że ludzie czasem tracą po 2, 3 lata. bo np ktosich uwali ,albo nie zdadzą warunku. Wczoraj na egzaminie prawie nikogo babka nie przepuściła :( a tyle umialam .. ale pytała mnie na ulanie.. zostal jeszcze jeden termin ,ale już się chyba wykończę . to egzamin warunkowy Są owszem i tacy co nie mają żadnych problemów i nawet dobre oceny ,ale takich jest generalnie mało Doszło do tego ,żeprzed każdym egzaminem ostatnio dostaje jakiegoś rozstroju żołądka . Chce skończyć te studia to już 3 rok ,ale czasem już nie mam do nich siły

I jeszcze sesja trwa od stycznia do końca marca.. i przez ten czas sięuczę cały czas , a np tego jednego egz pchnąć nie mogę. zresztą jak wiele innych osób.. wczoraj powiedziałam naprawdę dużo ,miałam trudne pytania ,a ona sie mnie pytała o takie rzeczy co nie ma ich w książce czy skrypcie..

Gość dhbnsfnryytmn xfn
rozumiem Cie, co prawda studiuje stosunki miedzynarodowe, ale mecze sie z takim jednym wykladowca 3 lata, w kazdym semestrze cos z nim mialam i mam nawet na ostatnim, nie sprawdza prac, robi losowanie, a potem jest u niego po pare poprawek...