Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

rozstalam sie z facetem i ponowny kontakt

Polecane posty

witam niedawno bo w zeszly poniedzialek sie rozstalam z facetem on dal mi spokoj do weekendu znowu sie odzywal, rpzepraszal prosil o kolejny kontakt mamy sie niby w niedziele zobaczyc ale ja nie wiem czy chce to nie splynelo po mnie jak po kaczce, powiedzial mi takie slowa ze poczulam sie jak tredowata, brzydka, beznadziejna:( on mnie w ogole nie docenial, ani razu nie uslyszlaam komplementu kolezanki mnie podziwiaja przez to co robie, przez upor, przez moje cele, ciagle chwala a on? slysze ze za duzo wymagam on sie nigdy nie dal przytulic, a jeden buziak dziennie my wystarczyl ja lubie sie przytulac, calowac a z nim jak z nieboszczykiem chcialam sie przytulic to go paralizowalo i nawet mnie nigdy nie objal nie chce miec juz z nim kontaktu, bo mnie strasznie zranil ale on tego nie widzi:( wykrzyczal mi rpzez telefon ze jak ja chce sprobowac to mzoemy sprobowac ale on mi nie obiecuje ze cos z tego wyjdzie super, i znowu uslysze ze nie umie nawet mnie dotknac jak kobiete? mam dola, bo jeszcze go kocham, to jest swieza rana i nie wiem jak sobie z tym radzic :(

Gość popieram, olej faceta
bedziesz miała spokój.

Gość zdecyduj się czy chesz
czy nie chcesz a jak już podejmiesz decyzję, to się jej trzymaj po co spotykać się z kimś z kim zerwałaś?

wiem o tym ze bede miec spokoj ale jak mam to zrobic zeby w ogole o tym nie myslec on nie ma zadnej zalety jka dla mnie nie wiem co mnie przy nim trzymalo i dalej trzyma a jednak:( potrafi mnie obrazic, pwiedziec ze jestem taka owaka (nie przeklina), a jednak ja go pozniej tlumacze i sama czuje sie winna, wmawiam sobie ze ma racje wiem ze moglabym miec lepszego faceta ktory mi pokaze ze mu zalezy, ktory mnie bedzie doniecac i troszke podziwiac :(

on prosi o kontakt bo mowi ze hcyba zrobil blad, ze chyba jednak cos do mnie czuje ale mowi zebym nie obiecywala sobie za wiele i ze musze zmienic swoje zachowanie bo on nie lubi tak ciagle za raczke itp ale cholera za reke lapalam go moze raz na caly dzien? na jakims spacerze albo cos on mowi ze seks mu wystarczy ze sie wystarczajaca wysciska dobra to jest malo wazne akurat to przytulanie ale reszta ze nie pokazuje ze mu zalezy, nie traktuje mnie tak jak powinien nie chce sie z nim widziec, rozum mi mowi zebym sie nie odzywala do niego w ogole, a serce zebym dala szanse :o

Gość osdfjosdnsdnsdfnsdfnsf
Przede wszystkim sobie usuń zdjęcie jak o takich rzeczach piszesz:O Ludzie czy Wy naprawdę tak się lubicie pokazywać w internecie? Zaraz Cię tu ktoś znajomy znajdzie i wszyscy będą wiedzieć o Twoich problemach.

taaaaaaaaaa, żabę to może Ty widzisz

nie wazne czy jest to zdjecie czy nie ja sie nie ukrywam przed znajomymi a oni wiedza o moich problemach niewazne zreszta widze ze tutaj ludzie niedojrzali siedza

To sobie rób jak uważasz. Jak Ci nie przeszkadza to,że też mógłby zobaczyć to ktoś kto będzie później rozpowiadał,że "nie da się Ciebie dotknąć jak kobietę" to powodzenia. Wybacz,ale ten "ekshibicjonizm" o Twojej dojrzałości też zbytnio nie świadczy.

Gość Mysle ze vhj
To Ty Jestes max niedojrzala Facet typowo chce cie wyruchac a Ty idiotko tego nie widzisz Szok !!

zreszta moi znajomi tu nie wchodza a to nie moje slowa tylko tego chlopaka oni go nie lubia i mnie namawiaja zebym skonczyla z tym wszystkim moze nie powinnam dodawac tutaj zdjecia ale wychodze z zalozenia ze lubie wiedziec kto jest po drugiej stronie

Gość daj sobie spokój z tym kimś
treaz cię prosi o kontakt, ale nie obiecuje że coś z tego będzie...to jest śmieszne. Wrócisz, sytuacja się powtórzi i on tobie powie, ze nic nie obiecywał. To jest toksyczny związek i toksyczna osoba. Lepiej skończ teraz niż miałabyś potem bardziej cierpiec. I kolejne lata masz mu poświęcic za nic???

wiem o tym my znamy sie od sierpnia 2008 i nigdy nie bylo dobrze zrobil mi w glowie taki balagan, a teraz potrafi mna sterowac jak mu sie podoba ma na mnie cholerny wplyw nie spotkam sie z nim, nie chce sie z nim kontaktowac, ale nie wiem co zrobic zbey o tym nie myslec :( bo nawet czasami czuje sie winna ze to on jest taki biedny a ja to ta zla kobieta

Gość wedkarz w jeziorkowie
heeeeeeeeeeej o co chodzi z tym rowerem??????//

Aga, olej faceta i tyle, co on Ci łaske robi że Ci powie że chyba jednak cos do Ciebie czuje?;/ to żałosne.. Jak Cie nie kocha to niech spada a Ty się od niego uwolnij i daj sobie szansę na prawdziwe szczęście

mrowelka, ale wlasnie o to chodzi ze nie wiem co mam zrobic zeby nie myslec o tym w ogole:( non stop mysle, analizuje, on mi sie sni co noc ze ja krzycze do niego ze wroc do mnie, a on lezy w lozku z moja siostra i sie smieje, pozniej sytuacja na imprezie ze z jakas dziewcyzna jest a ja go bije po twarzy takie sny mam chore :o mieszkam w poznaniu ale chce sie do gdanska przeniesc chce zaczac wszystko od nowa, ale ciezko mi jest cholernie bo nie umiem zrobic nic zeby nie myslec