Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaroniaarra

przygodny seks zawsze zrani kobiece uczucia

Polecane posty

Gość makaroniaarra

doswiadczylam tego i juz wiem ze chociaz bardzo bysmy chcialy byc sukami takimi jak faceci sa skurwielami nie da sie po seksie z facetem kobieta go pragnie i chce kontynuowac znajomosc niestety on juz nie jest zainteresowany..

Gość ejafiatlakuku
Nie opowiadaj, ja raz zakochałem sie w dziewczynie po 1 razie i byliśmy ze sobą 1,5 roku, chciałem dalej ale ona odeszła :(

Gość ejafiatlakuku
Z wartościową dziewczyną facet zostanie, byle jaką porzuci.

Gość no faktycznie bardzo
wartościowa jest laska, która idzie do wyra na pierwszej randce, czy poznaje gościa w klubie i bzyka się z nim w kiblu tegoż klubu :(

Gość duzy miś
jedna noc,jeden seks,a potem tylko aids!

Gość ejafiatlakuku
Nie no, o takich jak ty tu nie rozmawiamy.

Gość Kogo to obchodzi? ,
Przygodny seks jest właśnie nastawiony na to, że już się tej osoby nie zobaczy, albo, że znajomość nie wykroczy poza łóżko. Lepszy jest dla mężatki niż stały kochanek, bo można różnych facetów wypróbować. Zawsze jak jestem na wakacjach z koleżankami, albo na wyjeździe to korzystam. :)

Gość Kogo to obchodzi? ,
Radzę zawsze wyjechać przynajmniej do innego miasta w tym celu. Najbezpieczniej w innym kraju. Wtedy nikt nie będzie sobie nic więcej wyobrażał i nie narobicie sobie kłopotów.

Gość Mogę odpowiedzieć. :)
wrednaosobka dla przyjemności i z ciekawości. Nie mów, że tylko jeden facet ci się podoba i że byś nie skorzystała jakby partner miał nigdy się nie dowiedzieć? Potrzeba też urozmaicenia, a nie ciągle na tym samym "ogonku" siedzieć.

Gość meksiw
Kobieta mająca uczucia? Kobieta mająca rzekomo uczucia, dojrzała romantyczna i delikatna - to propaganda ktora wbijała sie drzwiami i oknami przez lata, a mezczyzni niewiadomo jak zli...(zdradzają chleją biją, mozna by spytac dlaczego, ale tego juz nikt niechciał dochodzić, są zli i koniec i najlepiej zeby to sie opierało na faktach), ale wesmy rzeczywistość, pierwszy odruch kobiety to zrobic z samca dzieciaczka, cos w stylu: masz juz dziecko 18lat? mamusia pozwoliła klikac w necie? - takie czyste dołowanie..., nieznajomi i prawiczkowie ich nieinteresuja, pytanie wiec w jaki sposob znają sie z mezczyznami i oni nie są prawiczkami, wniosek taki że pewnie jednym mowią jedno drugim drugie/rozmawiają z samcami ktorzy udawadniają im ze nieznajomi i prawiczkowie wcale nie są tacy zli, albo kłamią - mezczyzna kłamca? no tak kobieta uzyskuje kolejny zarzut, jestesmy kłamcami bo kobiety nielubią szczerosci, nie ma jak to cudowne uczucie ze mezczyzna szykuje pokretny plan jej zdobycia... Kobiece listy wymagań - gdzie tu miłość?, pokaż mózg, udowodnji ze jestes mezczyznom - takie poniewieranie żywego organizmu mającego uczucia... Zrobić z mezczyzny wykorzystywacza jak zdobył sex, dołożyć: chodziło mu o jedno, odbierajac tym samym prawo do sexu, raniac uczucia sexualne na ktorych opiera sie wszelki rozwoj, nastawienie do życia, zwykłe wyjaśnienie zagadki kościoła: tajemnica ktora jest miedzy kobietom a mezczyzną. Przytaczanie chorej intrygi ze mezczyzna używa mozgu do nie tego co trzeba w rzeczywistosci ze ma uzywac mozgu do tego co trzeba co ma byc podrywaniem bo inaczej kobieta go nierozumie gdy jest filozofem i cos wiecej reprezentuje, ale zaraz... cos daje kobieta? czyżby czułość? romantyczność? miłość? sex? nie... wykorzystuje jedyną swą robote życiową jak strojenie sie i usmiechanie jako czegoś co tak dużo kobieta oferuje mezczyznie, siebie... uczyniła sie na nagrode i spiewa: sexualnie doskonała nigdy niedostaniesz mego ciała, dla swej satysfakcji sexualnej chcąc byc podziwiana i pożądana, podrywana, porywana, zaciągana,, przez myśliwego... kobieta ofiara...

nie, to zależy od charakteru kobiety. nie nadawaj swojemu indywidualnemu przypadkowi statusu ogólnego.