Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Consolidate

Wpadka ?

Polecane posty

Cześć.. Chciałabym się Was poradzić.. Otóż boje się, że zaszłam w ciążę. 25 lutego na 18 urodzinach mojego przyjaciela trochę wypiliśmy. Jednak i ja i on wiedzieliśmy co robimy.. Doszło do tego, że przespałam się z nim. Nie zabezpieczyliśmy się. Wiem, że to jest bardzo nieodpowiedzialne, ale z prezerwatywą za nic nie mogło nam wyjść.. W końcu się udało. Później chyba jednak straciliśmy kontrolę, bo on doszedł we mnie. Poczułam się strasznie dziwnie, więc odepchnęłam go od siebie i wybiegłam do łazienki. wzięłam zimny prysznic. Dobra, mniejsza o to... 2 marca powinnam dostać okresu. Dostałam 1, ale krwawienie trwało zaledwie kilka godzin.(około 4). Do teraz ani śladu po miesiączce.. Boje się, że zaszłam w ciążę. Na objawy jest jeszcze za wcześnie, ale mogę powiedzieć, że od tamtej pory utrzymuje mi się gorączka powyżej 37,5 stopni. Skacze raz wyżej, raz niżej, ale nie spada poniżej 37,5. Mam dziwną wydzielinę na majtkach i co chwilę coś jem.(to może akurat ze stresu.) Dodam, że palę, ale jakoś nie mam na to ochoty ostatnio..(Paliłam paczkę dziennie, teraz wystarcza mi 5 papierosów.) Dopiszę, że 3 kwietnia skończę dopiero 18 lat. Jestem trochę za młoda na dziecko i mało się na tym znam. A seks z przyjacielem był moim pierwszym razem. Nie wiem co robić.. czy jest duża szansa, że zaszłam w ciążę ? pomóżcie... :(

Gość brawo!!!
Jesteś w ciąży :)

Gość rfgsdfgsdfg
tak powstał nowy człowiek.

Gość a jakies papiery przyniósł?
można powiedzieć że nie wpadka, tylko zaplanowana ciąża. Wpadka to by była gdybyś się zabezpieczała i coś zawiodło. A wy zrobiliście to z pełną premedytacją

Gość damechocolate
masz co chciałaś..boże widzisz a nie grzmisz;)

Gość misiunia93
jeju... przeciesz oczywiste jest to ze Ryzyko jest ZAWSZE nawet przy zabezpieczeniu...

na dziecko jesteś za młoda, ale na seks po pijaku i papierosy to nie? szansa na ciążę bardzo duża, tym bardziej, że okres był byle jaki - wszystko na to wskazuje, zrob test

Gość Zrób test dziweczyno
a nie tu się pytasz!!Będziesz pewna

wiesz noo ktoś wyżej miał rację- nie do końca można nazwać to wpadką.. ;| gdybyście mieli tą prezerwatywę ciągle, albo chociaż ten przerywany już jak coś.. skoro nie jesteś gotowa na dziecko to sytuację masz- nie czarujmy się- beznadziejną.. ;| bo szansę masz na prawdę duże, tym bardziej to nie wielkie krwawienie. nie wiem no, jak długie masz cykle? ile trwa miesiączka? i tak dalej? może akurat Wam się przyfarciło i nie będzie z tego ciąży, chociaż heh. jesteś po terminie spodziewanej miesiączki, więc możesz zrobić już test. zrób go najszybciej i daj znać. :)

kupilm dziś już test, jutro z samego rana go zrobię... tak wiem, że to było lekkomyślne ! jejku... palić moge. pić też, nie mam 10 lat ; // za miesiąc skończę 18 ! ale na dziecko za wcześnie, bo przecież mam jeszcze szkołe i wgl.. chcę dzieci, ale dopiero wtedy, jak już będe na swoim, a nie na garnuszku mamy! :(

zrób rano koniecznie, bo nie ma na co czekać. no było , nie ma co ukrywać, ale trudno- czasu niestety się nie cofnie. ;| nie wiem no trzymam kciuki żeby było ok. a ten Twój przyjaciel wie o tym wszystkim jak wygląda sytuacja i w ogóle?

Gość łobuss
z tego co opisujesz to moja zona miala identyczne objawy. z tym krwawieniem i papierosami, itd. Mozliwe ze zaszłas.

Gość łobuss
ale niemartw sie, jak to powiedzial moj tesciu. Jak zaszłaś to wrucisz.

Gość zrób teraz,po co czekać do
rana???

na test sikany moze byc za wczesnie, predzej beta mogls by cos wykazac ale jak dla mnie ciaza malo realna.(stosunek 5 dni przed @) Objawy jak i zatrzymanie krwawienia moga byc spowodowane tym ze obawiasz sie iz zaszlas. Kobieca psychika potrafi zdzialac cuda.....

czemu mało prawdopodobna? ja na miejscu Consolidate tez bym się denerwowała i obawiała że może być to jednak ciąża. ;| zamiast okresu- chwilowe krwawienie, temperatura podwyższona ( mam nadzieje że nie mierzona pod pachą i tak dalej ), i w ogóle. mam nadzieję ze udało Wam się i nic z tego nie będzie, miałabyś lekcję na przyszłość. myślę że możesz zrobić ten test. jesteś 13-14 dni od stosunku, najwyżej za kilka dni powtórzysz dla pewności, albo własnie pójdziesz na betę. no niby tak- 5 dni przed ale zawsze mogło się coś tam przesunąć niestety.. w każdym bądz razie- daj znać. i właśnie Kamilla też ma rację- stres i w ogóle też wpływa negatywnie na to wszystko :)

Gość no i jak??
ciąża czy nie ciąża??

Gość samosia86
Up

Gość ChlopekRoztropek
Masz szanse na ciaze, zrob sobie test ciazowy. a jak Ci sie udalo tym razem, to pamietaj ze jest antykoncepcja dorazna

Gość asfg
i jak consolidate,zrobiłaś test,co wyszło?

Gość lilcia1233
i jak test ?

Zrobiłam już 2 testy... Pierwszy wyszedł pozytyw, którego robiłam w czwartek . W piątek powtórzyłam i wyszedł negatyw, więc nie wiem -,- Jeszcze zrobię jutro z rana jeden, albo pójdę na betę...

Gość miut
Odczytałaś wynik we wskazanym czasie, czy później? Wiele tu takich, co patrzą na test po godzinie i panikują, jak wygrzebią ze śmietnika :D Mnie np. Pre Test oszukiwał na tak :O