Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Consolidate

Wpadka ?

Polecane posty

Gość asfg
no własnie ,to ważne kiedy odczytałas wynik.Prawidlowy jest po kilku minutach od zrobienia a po kilku godzinach jest niewazny i wwłasnie wtedy pojawia sie ta druga kreska.

polki sa zajebiste - popila na imprezie dala mu dupy a pozniej sie zastanawia czy nie jest w ciazy :D hehe niezle wogole sobie zaplanowalas pierwszy raz - drugi pewnie bedzie w lesie na masce samochodu po dyskotece :P

Gość helolololo
"W ogole" jak juz ; ) Polki? 18 lat to jeszcze dziecko

Gość scrabbledable
a ilo dniowe zazwyczaj masz cykle? bo jeżeli 28 to raczej nie powinnaś się martwić, bo jak 2 marca miałaś dostać okres to 28 lutego miałas dni niepłodne

nie prosze o krytykę lecz o rady, więc jak nie masz nic do przekazania, to zamknij mysk i siedź cicho kolego ; ) tak. cykl trwa 28 dni ; )

Gość Parapampam
Strasznie to dziwne z tymi testami,raz pozytywny raz negatywny. Teoretycznie mialas dni nieplodne,ale kto tam wie jak bylo w rzeczywistosci.

Gość Scrabbledable
tak, tak to tylko teoretycznie mozemy domniemać, ale też tak sobie myśle, ze te testy dziwnie wychodza. jezeli okres jej sie przesunal o jakies 10 dni to wlasnie wtedy podczas stosunku miala dni plodne, a jezeli nie dostala go 2 marca to akurat jej sie przesunal. a tak na zdrowy rozum nie wiem czy to nie jest jakas prowokacja.

test może wyjść fałszywie negatywny, ale raczej nie fałszywie pozytywny jak wychodzi pozytywny to juz pewniak, a ponieważ to jest zależne od poziomu specyficznego dla ciąży hormonu w organizmie kobiety to we wczesnej ciaży jest możliwe, ze on jest jeszcze niski bardzo i dlatego test może wyjść fałszywie negatywny... jeśli robiłaś testy dwóch różnych firm to moze ten pierwszy był czulszy i juz wykazał ciążę, podczas gdy drugi jej jeszcze nie wyłapał jesli test były takie same to sama nie wiem, odczekaj jeszcze i zrob znowu

Gość asfg
I co dziewczyno powtórzyłas test?

Gość carolla...............
ciekawe na czym stanęło.Może autorka sie odezwie i nam napisze

Gość maarta_2011
hallo i co ,zrobiłas bete

Cześć, kochałam się w 13 dniu cyklu (mam 28-dniowy) mieliśmy prezerwatywę która nie pękła a chłopak spuścił się poza mną. Wczoraj robiłam test, wyszedł negatywny. Czy mogę być w ciąży? Ratunku!!!

Gość Yolka...
Nie, nie możesz :-)

Cześć mam prośbe lub pomoc czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie czy mogę być w ciąży?? Miłam okres 07.04 w 29 dniu dostałam rzadko kiedy ze mi sie spóżnia z moich obliczeń dni płodne powinam mieć do 26.04 a kochałam sie z moim i nam prezerwatywa pękła w 23.04 niewiem co mam myślec o tym okres mam dostać w 5.05 jak myślicie bede w ciąży?? bóle brzuszne mam już powoli tak jak przed okresem ale piersi sa bez zmian i nie robiłam testu jeszcze prosze o odpowiedz

Zrób sobie test, żebyś nie musiała się denerwować. Tylko pamiętaj, że możesz go zrobić dopiero po około 7,8 dniach od momentu kiedy mogło dojść do zapłodnienia.

Gość Mariusz1976
Jesli chcesz to ja uznam Twoje dziecko za swoje i bede placil Tobie alimenty. Mój mail: bonjovi@o2.pl Pozdrawiam.