Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalonaaaa

pomysł na ekscytującą noc

Polecane posty

Gość napalonaaaa

witam wszystkich chciałabym dzisiaj urządzić dla mojego faceta ekscytującą noc. Mam parę pomysłów ale chciałabym abyście wy kochanie podsunęli mi cos nowego. Mam sexi bieliznę, świeczki, wino... Chciałabym aby było mu dobrze, wiadomo w gre wchodzi sex, lizanko i takie tam, czym jeszcze bym mogła go zaskoczyć... Myślałam jeszcze o fajnym masażu, macie jeszcze jakieś propozycję? Od razu dodam że osoby które nie mają mi nic ciekawego do powiedzenia niech oszczędzą sobie i dla mnie zbędnych zawistnych komentarzy... CHCĘ ABY ZAPAMIĘTAŁ TĄ NOC NA DŁUGO I ŻEBY BYŁO MU NA PRAWDĘ DOBRZE

Gość violencia jedna
kolacja z winem, mizianie stópką pod stołem ....

Gość napalonaaaa
no oczywiście że najpierw będzie romantyczna kolacja... tak myślałam o wspólnym prysznicu

Gość violencia jedna
po kolacji raczej nieprysznic, tylko jakieś tańce i wygibasy,macanki, konkursy, prysznic dpiero po pierwszych wyczynach, a przed drugą rundą ;)

Gość jak umiesz
to z pewnością to zapamięta

jak Ci zalezy na facecie, nie rób wszystkiego co możesz w ciagu jednej nocy. musisz być tajemnicza to ich kręci. poza tym dopiero co się poznajecie to zapewne nie wiesz czy on lubi wszystko to co zamierzasz mu zrobic

czy za wcześnie nie wiem, to wszystko zależy od Twojego i jego podejścia, ale jeśli jesteś gotowa na takie wyzwania i nawet na loda z połykiem to myśle, że na anala nie za wcześnie :) chyba, że nie lubisz

ja jestem z moim już dwa lata a zabawa z analem zaczęła się miesiąc temu. serio chcesz tak szybko do łózka z nim iść?

ile wy macie lat? to czy ktoś idzie od razu do łóżka czy nie to już indywidualna sprawa, ale to raczej starsze osoby mają takie podejście. może anala bez gumki nic Ci sie nie stanie :) on będzie miał lepsze doznania i będzie Cie mógł lepiej penetrować :P

ojej dziewczyny, to dobrze że nie jesteś łatwa ale poczekaj tak z 5 lat, zmienisz zdanie i nie będziesz szufladkować seksu jak teraz to robisz :) a napalona a kochałaś się już analnie? bo jeśli nie to Twój wyjatkowy wieczór niekoniecznie będzie wyjątkowym

Rasta a co do łatwości to ja w Twoim wieku byłam jeszcze dziewica :D

nie to, że nie zalecam ale każdy inaczej reaguje. może być super od razu, bez problemu wsadzi, a Ty będzie zrelaksowana (bo to bardzo ważne) ale może być tak, że będzie mu ciężko, Ciebie będzie boleć i będziesz potrzebować więcej czasu.

za pierwszym razem to by było bardzo wskazane, najlepiej jakimś żelem specjalnym, a jeśli nie będziecie mieć to duuuuuuuuuuuuużo śliny :)

weszłam na forum pod pomarańczą jako napalonaaa ale widzę że ktoś się ładnie pode mnie podszył...

Gość naprawde chcesz
pierwszy swoj stosunek analny odbyc z facetem, ktorego znasz od 1 marca?

Rasta nie bój się aż tak wielu nie miałam, a ilu to już moja tajemnica :)

dziewczyna która podszyła sie pod mój temat niech już sobie oszczędzi tego co tu wypisuje bo robis z zsiebie idiotkę!

to ja juz nie wiem komu rad udzielałam. napalona zdaj się na swoją intuicje, a kwestię mycia czyli higieny to już pomine, powinna być oczywista.

Gość i myslisz ze jak mu pozwolisz
wsadzic sobie w dupe to bedzie z toba do konca zycia?

ćwierć udzielałas rady na pewno nie dla mnie tylko dla jakijś podszywaczki to był mój temat no ale jak to zawsze bywa ktos sie musiał podszyc

wiesz ależ mnie wkurzyłaś co do mojej "łatwości" chłopak z którym jestem był długo moim przyjacielem. całe gim się przxyjaźniliśmy dopiero w 1 kl lo zaczelismy być para pierwszy raz mieliśmy w te wakacje. przy takiej dlugości znajomości łatwa się nie czuję