Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria---25

podanie o prace czy jest ok

Polecane posty

Gość daria---25

rosze o odpowiedź czy ta treść podania jest ok. Chciałam zaznaczyć że jestem po ogólniaku przez cztery lata zajmowałam sie córką i nie mam doświadczenia zawodowego. Zwracam się z prośbą o zatrudnienie mnie w firmie . na stanowisku doradca handlowy w dziale ogrodnictwo. Na razie, jako absolwentka liceum ogólnokształcącego, nie mam dużego doświadczenia, ale do wykonywania tej pracy mam odpowiednie predyspozycje oraz umiejętności praktyczne, uzyskane podczas pomocy teściom w sklepie. Jak wcześniej wspomniałam chciałabym pracować w dziale ogrodnictwo ponieważ interesuję się ogrodnictwem i wolnych chwilach zajmuje się pracami w ogrodzie. Potrafię samodzielnie wykonywać powierzane mi zadania. Jestem w pełni dyspozycyjna. Łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi, mam opinię osoby energicznej. Doskonale radzę sobie z obsługą komputera, szczególnie dobrze znam pakiet MS Office i MS word. Praca w .. byłaby zgodna z moimi zainteresowaniami.

Gość starszaPani
ale gówno haha

Gość daria---25
podczas pomocy w sklepie ale komu? chyba musi do być napisane

Gość aaadsfa
TYCH TESCIOW to nie wpisuj,JUZ WIADOMO MEZATKA I tescie na glowie, bedzie kradla i tescia wynosila do sklepu, tak bym to zrozumial

Gość daria---25
to może pomocy rodzinie w sklepie

Gość daria---25
teściom do sklepu z elektroniką bede wynosiła kwiatki i meble ogrodowe ...