Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camelliaa

do mam dzieciaczkow 2-3 m.

Polecane posty

Gość camelliaa

czesc moja corcia karmiona moim mlekiem przez butle w pierwszym m. przybrala 1030g a teraz ma 7 tygodni i zaledwie 500 g od 1 m. ma stwierdzona skaze i jestem na diecie zero bialka ,mleka itp czy moze to byc przez ta diete ? ze tak malo przybiera ? ile wasze dzieci przybieraja na miesiac? dodam ze nie ulewa ani nie ma luznych kupek

Gość bzykająca osa
kilogram na mesiac przybieral

Gość camelliaa
no wlasnie tak powinno byc okolo 1 kg na miesiac tak do 3 miesiaca a tu nagle o polowe mniej niedlugo szczepienie wiec lekarz cos doradzi czy czasem nie dokarmiac - moze ktos mial podobna sytuacje?

Gość camelliaa
uppp

Gość A jaką mała ma wagę?
?

Gość camelliaa
4200:( a urodzeniowa 2850

Gość moja córka przybierała
450-500g na miesiąc nie ma się czym martwić. kilograM na miesiąc to sporo, nie wszystkie dzieci tak szybko rosną, moja pediatra mówi że zdrowiej jest jak wolniej dzieci rosną bo nie są takie jak ludzik michelin tylko ładnie wyglądają

Gość InnaZNatury
Jak masz daty i pomiary wagi to możesz je wpisać na www.siatkicentylowe.edziecko.pl/main i zobaczyć, czy wszystko jest prawidłowo. Jeśli wartości będą w sąsiednich centylach - to nie masz się czym przejmować, bo dziecko rozwija się jak najbardziej prawidłowo. Z resztą na stronie masz opis.

wydaje mi sie ze nie masz sie czym martwic.. moja corka wazy 4,250 - skonczyla 9 tygodni. Waga urodzeniowa to 2650. W trzeciej dobie spadła do 2500. przy szczepionce ktorą mialaysmy w tamtym tygodniu pediatra poczatkowo sie wystraszyla ze mala malo przybiera... ale potem obliczyla ile przybrala od urodzenia (tzn od tej najnizszej swojej wagi) i stwierdzila ze jest ok. i ze poki co nie mamy sie czym martwic. mala jest na Nutramigenie.