Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakżeś łasa na kasę

dla regresa fana Megan Fox

Polecane posty

Gość erkaaaaaaaaaa
ale ma brzydki pępek

Gość ciassteczko
uuuh ale ona jest piekna... a ty sie pepkiem pocieszaj tak tak :D

Gość Marek z Tczewaa
dlaczego tam mało w polsce takich pieknych kobiet:O

jeszt z niej piekna dziewszyna jak to mówi niejaka Krupa dzięki,nie widziałem tej reklamy:)

Gość erkaaaaaaaaa
"a ty sie pepkiem pocieszaj tak tak" raczej jestem rozczarowana :/

Gość 32423423
"Megan Fox jest seksowna, ale pewną część ciała wolałaby ukryć - to dłonie. Aktorka nie może pochwalić się swoimi niezgrabnymi kciukami, które wieńczą krótkie paznokcie. Okazuje się, że gwiazda cierpi na brachydaktylię, czyli krótkopalczastość. To wada wrodzona polegająca na skróceniu palców dłoni i (lub) stóp. W przypadku Fox mowa o brachodaktylii dypu D, w której zbyt krótkie są jedynie kciuki. To dlatego Megan w reklamie Motoroli potrzebowała dublerki od dłoni."

też to zauważyłem palce ma niezbyt ładne :( ale twarzą i figurą nadrabia :D

Gość erkaaaaaaaaa
nie ma ludzi idealnych a ja myślałam ze ona jest :/ dlatego jestem rozczarowana troche :/ szkoda :/

Gość vsfdwewqewq
Jako kobieta uważam że jest przepiękna. Ale też mam wrażenie że jest zbyt "wulgarna", nie uważacie? Cała w tatuażach, nie podoba mi się gdy dziewczyna ma tyle tatuaży

Gość erkaaaaaaaaa
ja uwazałam ja za idealna az do dzis :/

Gość Zuzia_sweeeeet
matko..kobieta jest prześliczna a Wy jeszcze wymyślacie...(niezgrabne palce? brzydki pępek?) :o Oj dziewczyny, chciałybyście być takie ładne i mieć jej palce i pępek:P

Gość Dosc podoba i sie uroda Megan
choc ze 2 lata temu mnie zachwycala. Jednak teraz za bardzo schudla. Mimo wszystko trudno mi jednak uwazac ja za piekna dziewczyne. Ona dla mnie jest co najwyzej pieknym dzielem chirurgow... jak i Doda

Gość Dosc podoba i sie uroda Megan
Doda dzieki chirurgom bardzo zmienila sie na korzysc. Zdarza jej sie wygladac bardzo ladnie, choc nie lubie blondynek. Jesli chodzi o intelekt, u obu przedstawia wiele do zyczenia

Gość erkaaaaaaaaa
ja sie sobie podoba :) i nie musze byc jak megan fox :) Megan jest ładna i jedyna w swoim rodzaju a ja nie mam zamiaru jej imitowac ("chciałbyscie" :P ) Przez te "chciałbyście" mamy w Polsce strasznie duzo marnych imitacji Megan :P wiec uwierz mi ze nie chciałabym byc piekna jak ona :) Ja jestem piękna na swój orginalny sposób i sie sobie podobam :) I wolałabym miec faceta który chce mnie taka jaka ja jestem a nie ze wzgledu na to ze przypominam (imituje) Megan Fox :) (która jak najbardziej jest piekna i nie przecze ) :)

Gość OMG OMG OMG
ładnie wyglada, ale jej uroda - twarz jest dziełem chirurgów. w necie są jej zdjęcia przed operacjami twarzy megan ma poprawiony NOS USTA tez cycki ma powiekszone bo kiedys miała płaskie nalesniki - co mozna znaleźć w necie na dowód. doczepione włosy to klasyk. ale ogólnie figurka ładna

I wolałabym miec faceta który chce mnie taka jaka ja jestem a nie ze wzgledu na to ze przypominam (imituje) Megan Fox " tylko nienormalny i nierozgarniety facet szukałby kobiety tylko dlatego że przypomina mu Megan Fox:) od takich popaprańców trzymajcie sie jak najdalej ... Megan jest tylko po to by nacieszyć męskie "oko" :D i na tym trzeba poprzestać

Gość OMG OMG OMG
tamte linki dowodem na plastikowe cycki megan fox

Gość erkaaaaaaaaa
zobaczcie ile brwi zmieniaja :)

Gość erkaaaaaaaaa
Makijaz jednak dużo daje :)

Gość erkaaaaaaaaa
Kolejny dowód na to ze sztuczne jest ładne :) a wala ściemy ze "natrualne" są najładniejsze hahhahahha :P