Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irviing___

BLiskosć z chłopakiem

Polecane posty

Gość Irviing___

Jak się przełamać? Jest całkowanie, przytulanie, jego ręka pod moją bluzką.. ale nic więcej. Z tego co słyszałam to różne miał zabawy wcześniej, np bita śmietana czy coś... mnie takie coś krępuje :( nie umiem czegos takiego proponować, nie wiem jakbym miała się zachowywać podczas np całowania z bitą smietaną czy coś... O robieniu loda nie wspomnę bo na to się chyba w zyciu nie odwazę... :(

Gość Irviing___
Ktoś coś, napisze..? :(

Gość ehhhhhe
może wypróżnienie na klatke piersiową ?

Gość vampirealice33
zależy jak długo jesteś z chłopakiem i zależy czy chcesz to zrobić :) moim zdaniem jeśli chłopak jest w porządku, to najlepiej z nim o tym porozmawiać :)

Gość dżerodżinia
walnij sete, chapnij kootaska do dzioba i zobaczysz jak jest milo:classic_cool:

Gość
calkowanie ;) a mialas tak z innymi facetami czy tylko z nim?

Gość Back to party
Kochana ja też mówiłam, że nie zrobię loda nigdy w życiu, a teraz ciągnę jak odkurzacz! Nigdy nie mów nigdy

Gość Irviing___
Krótko z nim jestem bo miesiąc, ale patrzę już na przyszłość, ze chyba nic mi się w myśleniu nie zmieni. To mój pierwszy chłopak...

Gość Irviing___
Przepraszam za to całKowanie, ale siedzę nad matematyką :P Jakieś rady? Jak go zaskoczyć czy coś, jak się zachowywać podczas zbliżen różnych..? z poprzednią np całował się przy udziale bitej śmietany.. nie wiedziałabym jak sie zachować w takiej sytuacji..

Gość iris_6106
Wiesz co, ja na początku z moim pierwszym chłopakiem też tak miałam. To dopiero miesiąc, sama pamiętam jaka wtedy byłam - miałam mnóstwo oporów przed różnymi rzeczami, wstydziłam się, tak jak ty myślałam że nigdy nie wezmę go do ust. Nie z obrzydzenia, ale po prostu jakoś tak się bałam. Miałam to szczęście, że i dla mnie i dla niego to był pierwszy poważny związek i odkrywaliśmy nawzajem swoją seksualność... W końcu przestałam się czegokolwiek wstydzić, teraz jesteśmy razem niecały rok i naprawdę nie ma między nami żadnych granic:) Co do robienia loda powiedz mu o swoich obawach. Ja tak zrobiłam i on po prostu instruował mnie, jak mam go pieścić. To kwestia czasu, skoro to twój pierwszy chłopak i do tego minął dopiero miesiąc, to naprawdę nie masz się czym martwić. Ważne żeby on cię w tym wspierał i pomagał przełamywać wstyd i opory.

Bo nie jesteś gotowa, a jesli nie jesteś gotowa to tego nie rób :) Na wszystko przyjdzie czas :) Jest też opcja, że to nie ten partner, ja tak miałam. A z następnym już chciałam wszystkiego

Gość Irviing___
Dzięki, trochę mi to pomogło :) po prostu już patrzę na przyszłość... Z tego co mi mówił, jeszcze nie uprawiał seksu, ale czy był seks oralny to nie wiem, ale pełny stosunek jeszcze przed nim więc trochę szczęścia też mam :) Ale o inne urozmaicenia też mi chodzi... choćby ta nieszczęsna bita śmietana. Ja nie umiem wprost mówić o tym, czego się boję, co bym chciała i w ogóle. Jego poprzednia dziewczyna potrafiła zrobić mu niespodziankę typu dać bitą śmietanę na brzuch, żeby ją scałowywał... ja bym już nie umiała się przełamać i tak go zaskoczyć, po prostu byłabym skrępowana...

Gość Irviing___
Tzn mnie do niego strasznie ciągnie i mam rózne mysli, że coś tam z nim robię i w ogóle.. tylko po prostu mam mnóstwo oporów. Na razie uważam, że na seks za wcześnie, ale inne zabawy? Urozmaicone całowanie itd? Nawet to mnie krępuje...

Gość eleizkkaaaa
Nic sie nie martw, to zupełnie normalne. Jesteście ze sobą krótko, podejrzewam, że jesteś jeszcze młoda i może jesteś dziewicą. Dopiero wchodzisz w ten świat. Wszystko się tak zaczyna, ludzie się odkrywają powolutku. Jeśli Twojemu chłopakowi zależy na Tobie to zrozumie jeśli mu powiesz, że z pewnymi eksperymentami chcesz jeszcze poczekać :) Bita śmietana i inne gadżety są fajne, ale najpierw trzeba mieć pewną bazę, podstawę czyli trzeba się odkryć, oswoić :) Najpierw są pocałunki w usta, później oswojenie swoich ciał przez dotykanie i całowanie może winnych miejscach. Ta Twoja bita śmietana przyjdzie z czasem tak naturalnie jak pocałunki i nie będziesz myśleć jak sie zachować i ze to wstyd, będziecie spontanicznie się bawić może jeszcze bardziej odważnie niż zlizywanie śmietany z siebie :) Uwierz mi, posłuchaj starszej koleżanki WSZYSTKO PRZYJDZIE SAMO! A chłopakowi powiedz, że nie jestes na to gotowa, ale jeśli da Ci czas i poczeka to nie pożałuje :)

Gość eleizkkaaaa
napisz jeszcze ile masz lat :)

Gość Irviing___
mam 19 lat, to mój pierwszy chłopak więc tak, jestem dziewicą :) nawet pierwszy raz się całowałam z nim dopiero. Więc mówisz, że samo mi to przyjdzie? Na dzień dzisiejszy to wiadomo, przytulamy się, całujemy, całuje mnie też po szyi, po brzuchu.. jak się całujemy, to jego ręka błądzi tu i tam :P I muszę powiedzieć, że jak raz zabłądziła mi między nogi i na mój biust to poczułam strach. Sama nie wiem czemu, niby mi się to podobało ale tak jakoś... za szybko? No i już mu nie pozwalam, żeby mu tak ręka błądziła... Po prostu nie wiem czy nie przesadzam, że mu nie pozwalam? No i to jest to, że ja bym chciała się tak czy inaczej czasem pobawić ale chodzi mi o takie lekkie zabawy :) ale się boje i to mnie drażni...

Gość ja tez zarabiam tyle co Ty
skoro to Twoj pierwszy chlopak i pierwszy raz sie z nim calowalas to nic na sile. Wszystko przyjdzie z czasem. Jezeli chlopak bedzie zbyt nachalny to powiedz ze jeszcze tego nie chcesz, jeszcze nie ejstes gtotowa. Musi to zrozumiec...jezeli nie zrozumie...niech spada. A loda bedziesz robila ale jak bedziesz na to gotowa, gdy bedziesz czula ze go kochas zi bardzo mu ufasz :) Ja bylam z jednym chlopakiem 5 lat, sex oralny byl itp itd ale np. sexu nie bylo bo nie chcialam, on to szanowal. Niestety pozniej sie rozstalismy, a teraz jestem z innym chlopakiem i rozpoczelam z nim zycie sexualne, od razu wiedzialam, ze chce ze to ten wlasciwy...tak wiec musisz byc pewna, ze chesz tych piezczot itp. Nic na sile jestes jeszcze mloda, wszystko przyjdzie z czasem.

Gość RamboXIV
blokada?

Gość eleizkkaaaa
o to niewiele starsza jestes ode mnie :) ja mam 20 jestem z chłopakiem ponad 3 lata. Powiem Ci jak było u mnie tak krótko. W sumie było tak jak u Ciebie :) pocałunki były najpierw w usta, poźniej szyja, brzuch i tak w dół, ale wiesz jak powoli? Kiedyś sama zapragnęłam zeby mnie pocałował po piersiach i to było wspaniałe nie czułam wstydu. Pewnego dnia przełamaliśmy sie i rozebraliśmy do bielizny, ale jak chciał ściągnąs slipki to tak sie przeraziłam, że zobacze nagiego siurka , ze zaprzestaliśmy tego :) Robiliśmy to co nam sprawia przyjemnośc spontanicznie, nie bylo planu w stylu: dziś sie przełamiemy i pokażemy sie sobie nago. To wyszło samo! Kiedyś w końcu zaczęliśy sie namietnie całować, rozbierać i skończyło sie na sksie oralnym. Sama chciałam mu to zrobić z wielkiej miłości i bez wstydu (byliśy wtedy razem ponad 2 lata!) dwa tygodnie po tyym zdarzeniu poszliśmy na całość :) potrzebowałam ponad 2 lat zeby się przełamać. Jesteś jak najbardziej normalna i powinnaś się cieszyć, ze to Ci tak łątwo nie przychodzi bo to całkiem normalne! ja sie ciesze ze są jeszcze takie dziewczyny, a nie tylko te co dają na dyskotece.

Gość eleizkkaaaa
sory ze sie tak rozpisuje, ale wiem jak sie czujesz. Tylko nie pij alkoholu na odwagę, nie obwiniaj sie ze nie mozesz tego czy tamtego. Ja swoj pierwszy raz miałą 9 miesiecy temu, dopiero niedawno zaczęłam odczwać radość i przyjemność z seksu, choć nadal się odkrywamy, wciąż się czasami wstydzę pewnych zachowań odważnych. Ale widze jak z każdym stosunkiem odkrywamy inne zabawy pieszczoty i to jest super. Kiedyś jeszcze zatesknisz za momentami w których byłas taka niewinna i wszystko było jeszcze przed Tobą! :) powodzenia :)

Gość Irviing___
Dzięki, bardzo podniosłaś mnie na duchu :) martwiłam się, że coś ze mną nie tak, że nie czuję się jeszcze gotowa. Moje koleżanki to już miały po paru tygodniach wszystko za sobą, jedna już na pierwszej randce... osobiście mnie to zniesmacza. Razemz chłopakiem ustaliliśmy, że na seks za wcześnie tylko o oralnym nie rozmawialiśmy i bałam się, że może coś chcieć i nie będę umiała odmówić bojąc się jednocześnie. Bo wiem, że nie jestem gotowa na taki krok. Przecież wystarczyło, że dotknął mojego biustu a ja już panika... To jest bardzo głupie uczucie. Boję się, więc nie jestem gotowa, ale z drugiej strony jestem tego ciekawa i w ogóle :) mam nadzieję, że to normalne... W ogóle, czy chłopak patrzy na piersi dziewczyny..? w sensie, to mój taki mały kompleks, bo jestem prawie płaska... A kiedy eleizka pozwoliłaś mu pocałować się w piersi? :) kiedy ściągnęłaś bluzkę? Bo u mnie to tak wygląda, że no.. zabawy grzeczne i w ubrankach :) takie przytulanki z całowaniem, ale strasznie mnie zastanowiło czemu mi opowiedział, co robił ze swoją byłą..? Zrobiło mi się przykro, bo on jest moim pierwszym i jak pomyslę, że zabawiał się ze swoją byłą z bitą śmietaną itd to mi po prostu dziwnie, o czym mu powiedziałam... I odniosłam wrażenie, że on czegoś chce.

Gość ja tez zarabiam tyle co Ty
nie patrz na kolzanki...a ta jedna to akurat miala sie czym chwalic...sex na 1 randce...to raczej powod do stydu, ze si jest puszczalska niz do dumy...nie wiem do czego ten swiat zmierza, ze niektore dziewczyny mysla ze im wiecej facetow mialy tym lepiej...

Gość Irviing___
Wiesz, zawsze byłam dumna, że czekałam i dalej czekam, aż będę szczerze kogoś kochać i wtedy będę to wszystko odkrywać... ale strasznie ciężko utrzymać się w swojej postawie jak jesteś w mniejszości :( po prostu dziewczyny takie rzeczy robią a chłopaki się dostosowywują/wykorzystują... i potem jest ciężko.