Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laptoej

puszczalska

Polecane posty

Gość Laptoej

mam 16 lat i piszę to chyba po to żeby poznać wasza opinie na ten temat otuż odkąd przyszłam do gimnazjum , wielu chłopców ze starszych klas zaczeło pisac do mnie i mojej przyjaciółki z żadnym z nim tez nie postanowiłyśmy być . Dziewczyny ze starszych klas wybuchały na nasz widok śmiechem . ostatecznie miałyśmy to gdzieś zwłaszcza że stopniono po bliższym poznaniu nas ( przez te laski oczywiście) dziewczyny szybko zmieniały zdanie , zaczeły sie przyjaźnie itp .;) jednak teraz na mój temat poszły dziwne nowe plotki . że jestem laską od spontana , że obciągam za karte pamięci i tak dalej . straciłam przez te plotki wiele osób , przyjaciele nie wieżą w to bo to oczywiście wcale nie jest prawdą . mój stosunek do seksu jest taki że wcale go narazie nie planuje , kiedy chłopak chce czegoś wiecej niż pocałunek , odpycham go i mówie stanowcze nie . kompletnie nie wiem skad te plotki na mój temat sie wzieły , w moich zachowaniu też chyba nie ma podstaw do tego ( chyba ze to że palę , czasami napije się czegoś z umiarem oczywiście ) i lubie mocniejszy makijaż . kompletnie nie wiem co mam zrobić bo wie o tym prawie całe miasto ( dość nieduże jest ) . wiem że niby olać plotki ale martwie sie tym , często też płacze przez to . pomużcie prosze ; )

Gość powiedz gdzie jet maka
tez przez to przechodzilam... i te ploty dalej o mnie smigaja ale mam to gdzies bo to jest wszystko wymyslone :) ty tez to olej. zobaczysz ze z czasem zlozliwym sie to znudzi.

Gość
dotrzyj do zrodla i zaatakuj pytaj od kogo to wiesz, zrobi sie lancuszek...