Sheeeena 0 Napisano Marzec 9, 2011 Witam Was drogie Panie , mam pewien problem . Mam 20 lat , od 6 lat miesiączkuję w miarę regularnie , czasami zdarzało sie tak , że nie miałam okresu przez 2 miesiące , ale potem wracał normalnie . Niestety teraz jest inaczej , okresu nie mam od października (4miesiące) i nie wygląda na to żeby miał się pojawić . Ciąża jest wykluczona , nie współżyje z nikim ,wagę mam w normie, nie mam żadnych stresów , nie byłam na dietach . Boję się iść do lekarza ze względu na to co może wyjść po badaniach . Czy jeśli nie mam okresu od takiego czasu mogę mieć później problemy z zajściem w ciąże ? I jak myślicie jaka może być tego przyczyna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta1901 0 Napisano Marzec 9, 2011 Idź koniecznie do lekarza. 4 miesiące to zdecydowanie za długo. I nie bój się badań, bo to nie musi być nic strasznego. A lepiej teraz uregulować cykl niż za jakiś czas kiedy będziesz chciała zajść w ciążę. Po co potem tracić nerwy, że się nie udaje, albo czekać kilka miesięcy, żeby wszystko się ustabilizowało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach