Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdamKraft

Depilować, golić czy zostawić krzaczory?

Polecane posty

Gość statystycznie rzecz biorąc
zostawić krzaczory, ewentualnie tylko lekko skrócić :)

Gość AdamKraft
czyli ile zostawić?

Gość akuku456
nie zostawiac... golic wszystko... najlepiej depilacja kremem, ja uzywam rosmanowskiego i jest elegancki.

Gość AdamKraft
Ej... czyli jak?

Gość akuku456
co jak?

ja jestem kobietą i wolę naturalnych mężczyzn, ogolony chuj wygląda obrzydliwie, jak skrócić to zostawić przynajmniej z 1 cm :) a najlepiej w ogóle nic nie golić :p a najlepiej najlepiej zapytać swojej kobiety :p

Gość sweet agony
Ja jestem za tym zeby golic na łyso. Dużo facetów tak robi , a jak nie wierzycie to wejdzcie na www.zbiornik.pl i zobaczcie

Gość akuku456
naturalnie owlosionych wolisz ... a ja wrecz przeciwnie. obrzydzaja mnie loniaki wlajace sie wszedzie, a podczas seksu oralnego wlazace do buzi... obrzydza mnie jak musze wybierac po seksie wlosy lonowe mojego faceta, ktore widoczne sa na mojej wydepilowanej muszelce... gonie go do depilacji, bo seksi facet to gladki facet, pod pachami tez...

Gość AdamKraft
heh... to może rzeczywiście kobiety wolą włosy, ale ja mam strasznie dużo...

tak depilować pod pachami i może nogi też :o mi nigdy podczas oralu włosy łonowe mojego faceta nie wchodzą do buzi, mimo, że biorę głęboko 🖐️

Gość akuku456
chyba si sporo roznimy wiekowo, stad nasze odmienne zdania . Na nogach nie, ale pod pachami skraca i to sporo, nie wyobrazam sobie mojego faceta podnoszacego reke w lato a z rekawka koszulki wystaje gaszcz wlosow, nawet antyperspirantem ciezko takie wlochy smarowac...

możliwe, że masz 15 lat 😴

Gość akuku456
a Ty 55... Pewnie nie doceniasz erotycznego znaczenia jąder faceta. Kiedy moszna zostanie pozbawiona zarostu i zobaczysz gładką skórę, przekonasz się sama, że może być całkiem przyjemnie. Jak sobie z tym radzisz?

jest przyjemnie z włosami, nie rozumiem w czym problem

Gość AdamKraft
hej akuku i statystycznie - boje się was :)

ja jestem zupełnie niegroźna i w ogóle pokojowo nastawiona do świata-nie widać? :classic_cool:

Gość dżentelmenen
kobiea - depilować facet: trymować na ok. 5mm albo depilować. spróbuj raz na zero + oliwka lub żel poślizgowy, a będziesz wiedział ile korzyści płynie z tego i czy dla Ciebie to jest gra wart świeczki... ja jak jestem na zero to z oralu mam lepsze wrażenia a z seksu z oliwką na całym ciele (albo przynajmniej na brzuchu i udach i wiadomo - okolicach penisa - tym bardziej. warunek do tego drugiego że ona też jest wydepilowana... jeżeli dyskomfort z odrostów lub konieczności regularnego (częstego stosunkowo) golenia/depilowania przewyższa dla Ciebie korzyści doznaniowe, to ohraniczyłbym się do trymowania na ok 5 mm... krzaczory wg. mnie odpadają...

Gość agata bez krawata
W ramach ucieczki od naturalnego wyglądu proponuję - wraz z depilacją: -ściskanie talii przez kobiety gorsetami a'la XIX stulecie -pudrowaną perukę na łbie i sztuczne pieprzyki na twarzy - patrz XVIII w. -złote zęby.

Gość akuku456
statystycznie rzecz biorąc naapisala... jest przyjemnie z włosami, nie rozumiem w czym problem Chyle czola przed Tb... jestem pod wielkim wrazeniem, serio!

Gość qrwa o co chodzi
róbta co chceta ze swoimi cipskami i hoojami możeta nawet kwasem wypalać owłosienie tylko nie pokazujta tego publicznie tych rozflaczałych cipsk obwisłych worów pomarszczonej i zakrościałej skóry i nie pytajta na forach dzieciaków z gimnazjum o to co robić ze swoimi genitaliami

Gość Ekspert_Philips
Witaj Adamie, Usuwanie zbędnego owłosienia z okolic intymnych u mężczyzn zaczyna być coraz bardziej popularnym elementem męskiej higieny. Tak jak pisze Dżentelmenen, dla mężczyzn lepszym pomysłem od depilacji będzie golenie lub trymowanie. Wszystko zależy od Twoich preferencji. Jeżeli zdecydujesz się na którąś z metod, to zastanów się nad zakupem specjalnego trymera dedykowanego dla panów do miejsc intymnych. Marka Philips oferuje model TT2030, który pozwala zostawić gładką skórę, jak i skrócić włoski na wybraną długość. Urządzenie jest bezpieczne, gdyż posiada wąski element tnący i hipoalergiczną powłokę, dzięki czemu unikniesz podrażnień. Gdybyś chciał zapytać o coś jeszcze w kwestii golenia miejsc intymnych lub wspomnianego trymera pisz na ekspert@philips.com. ___________________________ Ekspert Philips, udzielam porad i odpowiadam na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość qrwa to teraz już wiem
że AdamKraft to Ekspert_Philips i wywołał temat niby to że faceci maja problem z wyborem fryzury na k.tasie., a tak naprawdę to qrwa zwykły marketing mało im, że wmówili kobitkom żeby się qrwa wszędzie goliły najlepiej produktami firmy dajmy na to Philips albo kremami marki "kozie gowno" w promocyjnej cenie 200 zeta za opakowanie na tydzień to jeszcze z facetów chcą robić cioty i im wmawiać maszynki do jaj prawdziwy facet ma owłosione jaja i klatę i pod owłosionym hoojem wisi mu worek z jajami a jak mu się zachce qrwa ogolić, to się ogoli tym to ma pod ręka, a jak nie zechce tylko ładnie owłosionym być to mu żadna plastikowa laska albo spedalony sprzedawca kosiarek nie będzie prawił co ma robić ze swoim qtasem

Gość AdamKraft
Jesteś w błędzie pajacu, nie jestem żadnym philipsem i pytałem bo szukam informacji.