Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzecznyyy

jak dobrze zrobic minete

Polecane posty

Gość niegrzecznyyy

jakies sugestie

Gość tesknie za minetka ;)
wpisz w google, a najlepiej zapytaj partnerki jak masz to zrobic, ona wie najlepiej co jej sprawia przyjemnosc :P

Gość Gruby_Luk
co z Ciebie za facet, normalnie, przysysasz się do małej i kręcisz językiem jak młynek do kawy

Gość Drewniany Waldek
możesz jeszcze od czasu do czasy przejęzyczyć się piętro niżej

ej grubas:D widać jaki z ciebie specjalista:D bardziej to byś sie nadawał na robienie laski.nie masz zielonego pojęcia jak sie zająć cipką,

Gość Gruby_Luk
nie słuchajcie ich, mówię wam... po pierwsze mielesz jęzorem jak młynek... i od czasu do czasu przejęzyczenie... będzie dobrze.

grubas nie pierdol:P nie każda baba lubi młynek;) ja tam mojej babie robie takie szlaczki językiem i do tego delikatnie paluszkami ze jest zachwycona za kazdym razem:P

Gość Gruby_Luk
eee tam paluszkami to możesz sobie w rowku mariańskim pogmerać, minetkę to tylko języczkiem, przeszperać wszystko dokładnie i długo. Jak zobaczysz że zaczyna się już rozwidniać itrzeba iść do pracy to można skończyć.

Na poczatek niech ona zadba o higienie:)Potem lec do miesnego kupic jezor,i do dziela;)

Gość Gruby_Luk
Edek, mój kumpel spotkał taką kobietę co się tam nie myła tylko dezodorantem... on dał radę, nie odm

Gość Gruby_Luk
Edek, mój kumpel spotkał taką kobietę co się tam nie myła tylko dezodorantem... on dał radę, nie odmówił. A Ty dał byś radę?

Gość Gruby_Luk
ja również wolał bym tej puszki pandory nie otwierać

Gość spytaj się mojego partnera
On Ci powie :>

Gość Gruby_Luk
powiem Ci że ładna i młodziutka laska była ale ten dezodorant to przesada... jak bym był mocno napalony to wolał bym pomiedzy sztachety.

Gość jestem kobieta i powiem
Wam co lubia kobiety....zero paluszków.minetka to minetka.ma byc tak jak napisał grubasek tylko jęZorkiem...a rączkami za cycuszki :) na poczatek delikatnie muskaj łechtaczke potem mozesz cała jak Ci sie chce bo wtedy juz rozgrzanej wszystko jedno.... ja z obecnym partnerem nie moge dojsc do ładu bo nie kuma bazy.ale dam mu sznse sie nauczyc.mówie mu co i jak.uczy sie. pomalutku i do celu. nigdy nie gryź.muskaj.mniamiiii powodzenia

Gość Gruby_Luk
a nie mówiłem... paluszków do tego się nie używa... tylko języczek... a jak pączuszek się już otworzy to kobiecie wszystko jedno... tylko pamiętajcie że jak się zaczyna robić jasno i ptaszek śpiewa to trzeba kończyć. I te słowa rano, tak wymęczyłeś Misia że jest bardzo oklapły ... bezcenne.

Gość Gruby_Luk
dobrze moi kochani my tu baju baju, a ja muszę patelnię wyczyścić po obiedzie :)

Gość rioororo
nieprawda! Ja lubie jezyczkiem, tak delikatnie, troche mocniej i jak wejdzie paluszkiem albo i dwoma i pieści;)

Gość niegrzecznyyy
zwykle robiłem minete nosem :o, dzięki teraz będe wiedział :)

Gość ee tam .
Wam co lubia kobiety....zero paluszków.minetka to minetka. Jestem kobieta i chyba nawet wole paluszki od minetki :P Wiec prosze nie generalizowac

Gość Drewniany Waldek
nosem... to sobie kondoma możesz na łbie napompować