Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lklklk00

ROZMOWY W TOKU

Polecane posty

Gość lklklk00

Czy pamiętacie wróżbę ktorą robiła jakas babka w odcinku "Upuść z palca trochę krwi i już chłopa masz u drzwi!"?? Chodzi o tą w której zapisywała życzenie a potem z literek tworzyla znak graficzny. Jesli ktos pamieta na czym dokladnie polegala to pilnie prosze o pomoc. Z góry dziekuje ;)

pfff w ten sposob nie zdobedziesz"chlopa":D Rownie dobrze moge napisac pogrzeb sobie w dupie a chlop stanie w twej chalupie, wez sie ogarnij kobieto

Gość
sigilizacja ;) zapisujesz zdanie . eliminujeszpolskie znaki. wykreslaszpowtarzajace sie litery. wykreslaszliteryzawierajace sie w sobie. ukladasz z tego znak graficzny. np. CHCE BYC BOGATY wykreslaszlitery powtarzajace sie zostaje HEOGAT T zawiera sie w H, zostaje HEOGA z tego robisz znak graficzny kafe jest ograniczone a painta nie chce mi sie wklejac i wprowadzasz sie w trans/stan gnozy. jak nie umiesz to sie onanizujesz ( serio serio, to rytual chocki, chaoci [przesmiewczo sa nazywani tymi co masturbuja sie nad sigilem), w momencie orhgazmu wysylasz ten symbol w kosmos i najtrudniejsze- zapominasz ZASADY: - sprecyzuj cel. bo Wszechswiat moze sigil pt. chce byc bogaty zrozumiec- moi rodzice umar, odziedzicze spadek. mozesz zamiast tego stwierdzic- chce wygrac x milionow w lotto w ciagu miesiaca\ - nie uzywasz slowa NIE. mozesz je zastapic ukladaniem zdanie tak zeby powiedziec- bez, zadnych, unikne itp. ale uniekasz slowa "nie" bo mozg i wszech\siat nie przyjmuja negacji - do im mnijeszej liczby literek sie zredukuje zdanie, tym mocniejszy sigil ja kiedys zrobilam sigila na to by laska bedaca w ciazy z moim przjacielem nie chciala niczego od niego w kwestii dziecka. zostala mi jedna litera. i niby lasjka poronila dziala, uzywac z rozwaga

Gość inn.
Matkooo jakie pierdoły, ten naród chyba zawsze będzie miał mentalność średniowieczną, jak w dobie techniki i wiedzy ludzie ciągle wierzą w takie rzeczy :D:D:D

Gość
nikt ci nie kaze wierzyc, to wolny kraj

kurwa nic nie zroumialam, oprocz tego ze radzisz jej sie onanizowac..bazienko romumiem ze piszesz to na swoich doswiadczenaich, wiec poprzez onanizacje i orgazmy ktore sa wysylane w kosmos...dostaje sie to czego chce?

Gość
ja akurat potrafie wchodzic w trans:) onaninzm jest dla laikow, efekt ten sam niedoinformowanych zapraszam na maila ( w stopce) czego nie rozumiesz? ukladasz znak graficzny zawierajacy w sobie literki, ktre pozostaly z wykreslanki

Gość inn.
A potem wysyłasz go w kosmos :D:D:D

Gość kilkaminut
bazieńka ty wiedźmo !!!!

Gość
w kosmos, wszechswiat, sila rzadzaca wszechswiatem co tam sobie chcesz wysylas zycznie i czekasz az sie spelni tylko trzeba je"zapomniec", nie myslec o nim obsesyjnie oj tam wiedzmo ;) sie wie to end owo

Gość mam isc na zamek
jaki znak? tzn. jak go układasz? chocby z tego co ci wyszlo CHCE BYC BOGATY?

Gość mam isc na zamek
haloo ??

Gość
jezusie z liter HEAOG moze wyjsc ci np. cos takiego http://www.voila.pl/274/58w59/ przykladowo ukladasz gte litery w znak graficzny tai ktory by zawieral wszystkie ( pobaw sie, opszukaj wymienionych liter w tym rysunku)

Gość mam isc na zamek
ok kumam juz.dzieki.

Gość bazienko :>
bazienko, czy te czary sie jakoś fachowo nazywają? Bo chciałabym znaleźć więcej info w sieci ale nie wiem co wpisać.

Gość
wpisz sigil, sigile, sigilizajca a jakby cos to mail w stopce:)

Gość
chociaz na zakochanie znam lepsze sposoby sama ich nie uzywam bo to robienie z faceta emocjonalnego zombie :/

Gość inn.
Tylko pamiętaj żeby dobrze zaadresować, bo kosmos duży i może nie dojść :D