Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilianaaaaaaaaaaaaaaaa23

Co sądzicie o tym pierścionku zaręczynowym?

Polecane posty

Gość Grunt, że ja mam frajdę nie ty
:classic_cool:

Gość łobuss
suka sie zaczerniła, szmacisko, jebane, kurwa niespodziewałem sie tego po niej.

Gość łobuss
Chcę pierdolić się w dzień i w nocy. Kiedy mój chuj się wreszcie zamoczy? Kiedy to będzie? Ach kiedy ach kiedy? Chyba dopiero jak bzykną mnie Szwedy.

Gość łobuss
Napie**oliłem się dzisiaj jak świnia po ruchaniu

Gość łobuss
ale ty jestes glupia z tymi pieniedzmi. sram na to ile ich masz. Mi niebrakuje. Co mnie ten twoj pierscionek, chcesz zeby cie ktos tu podziwial.?? Zaczernij sie suko, i wypal sobie na czole PUSTAK

Gość Lilianaaaaaaaaaaaaaaaa23 nie
jestem facetem - to po pierwsze matolico. :P Po 2 jesteś kiepskim jasnowidzem. Po 3 nie jestem aż taka pusta jak ty, żeby twierdzić, iż kasa jest w życiu najważniejsza. Zmień priorytety dziecino, to wtedy pogadamy.

Gość yelonka
Nie warto tracic tyle kasy!! Moj kosztowal 1500 a i tak po roku go zgubilam...:( Bo byl ciut za duzy a nie mialam ciagle czasu by dac go do zmniejszenia. Nie pytajcie o koniec tej historii.:)

Gość łobuss
Napie**oliłem się dzisiaj jak świnia po ruchaniu

Gość łobuss
kurwa podszywie zebys wiedział. Napierdolilem sie jak huj Prawdziwy łobuss ze mnie.

wy zmiencie priorytety raczej :P kurwa pytam się czy pierścionek wam sie podoba to ,że dla was jest drogi to piszecie ,że beznadzejny i ,że mam takie i takie priorytety zaloże się ,że sami za dużo kasy nie macie

Gość łobuss
łobuss, łobuss jestem sobie. żadna tego mi nie powie. żem jest głupi i idiota. bo ja homoś jest i ciota!

Gość łobuss
o tak o tak

Gość łobuss
zajebisty jestes podobasz mi sie:)

Gość Lilianaaaaaaaaaaaaaaaa23 nie
Liliana, Liliana. Ty suko jebana. Każdy ma inne gusta, włóż se chuja w usta. Nam się nie podoba pierścionek, przywiąż se do dupy dzwonek.

Gość łobuss
oj podszywy oj podszywy, jaki wasz jest los parszywy bez swojego nicka tylko o hujach, i gownach piszecie bez przerwy.

Gość łobuss
No i chuj - wiem. :classic_cool: Liliana, masz ochotę na łomotę? Będziesz ruchać się pod płotem. Zapamiętaj dziwko złota- jak jest ochota to i pies kota wyłomota.

Gość !!!
jestes poeta marnujesz sie tu

Gość łobuss
ja pierdole, zwierzyniec, bardziej pojebani odemnie jestescie. w huj pokreceni.

Gość łobuss
łobuss, łobuss twoje rymy... sam żeś mędo jest parszywy. rymuj ładnie, rymuj składnie. bo ruchanie ci przepadnie. najebałeś się jak świnia. teraz dupę w trok zawijaj.

łobuss ma łeb pusty jak globus nic nie myśli nic nie czuje czasem sie tylko mastubuje odpierdala na forum smutki bo wie że jego i tak jest malutki I zazrosci wszystkim kasy bo brak mu męskiej klasy

Gość łobuss
Nie do rymu nie do taktu. Wsadź se dupę do kontaktu. A w kontakcie było spięcie i zrobiło dupie zdjęcie. Stare,a ale jare. Mam z was niezłą pojarę. Jedno głupsze od drugiego. Nie wysilaj się kolego. Ani ty ma koleżanko. Jesteś cipa z niespodzianką. Zamiast piczki masz kutasa, łobussowi zrobi on bobasa.

Gość łobuss
hehhehehe huj was w sraki i oby spus odbył sie doodbytniczo co by wam sie we łbach nie popierdoliło od tej masturbacji w szafie, hej dobranoc.

Gość kocham łobussa
:)

Gość jdjsdsd
pierscionek ladny, prosty, elegancki, ale dlaczego taki malutki ten diament. jak go stac to niech ci kupi przynajmniej jedno-karatowy i w platynie bo zloto to tandeta

Gość łobuss
Spieprzaj łobuss gdzie twe miejsce. Mam twe nagie durne zdjęcie. Zaraz chyba się porzygam i na ciebie się wyrzygam. Jesteś ciota i idiota. Pierdol chuja, pierdol kota. Idź matole pierdolnięty twój los jest już przeklęty

Gość łobuss
kto mnie kocha?????? NO chodź tu duszyczko potępiona :)

Gość kocham łobussa
no jestem:)

nienormalna jesteś. 10 tysięcy zarabia to niech na mieszkanie odkłada, chociaż przy takiej materialistce to on nie będzie miał za co sobie krawata kupić. Opamiętaj się dziewczyno, nie o pierścionek tu chodzi. Ładny, klasyczny, ale pytanie "czy nie za tani" mnie zwaliło z nóg. jak prowokacja (nie chce mi się lecieć przez cały temat) to marna, 0/10.

Gość łobuss
Za co mnie kochasz?? Jeses facetem?????