Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe prima

Niesmialaa...

Polecane posty

Gość kafe prima

Jak pokonac strach przed ludzmi...facetami.... Jak jakis chlopak mi sie podoba boje sie podejsc..

Gość łobuss
spuszcze ci sie do ryja i bedziesz śmiała. A ja bede sie śmiał.... Idziesz na to?????

Gość kafe prima
Z przyjaciolmi - dusza towarzystwa Gdy ostatnio podeszlam do znajomego(przelamalam sie) To jak by mi ktos prad wylaczyl... Nie umielam wynalesc tematu usmiechnac sie ... spanikowalam zaczelam po prostu czuc jak mi serce wali... powiedzialam ze musze isc... Najczesciej tak mam do facetow ktorzy mi sie podobaja Nachodza mnie pytania. A jak jestem za gruba brzydka??! Jak mnie wysmieje?! Czy ktos tak mial???

Gość Lane moje_
Mam to samo. Też jestem chorobliwie nieśmiała i wstydzę się płci przeciwnej, nie wyobrażam sobie sytuacji sam na sam, drżę na myśl o pieszczotach, całowaniu, trzymaniu za rękę. Poznałam na studiach takiego jednego, bardzo mi się podoba, ale jeśli on nie podejdzie, to ja w życiu tego nie zrobię...

Gość kafe prima
Ja podejsc - podejde o ile mam wczesniej przygotowane jakies 4 tematy i 10 rezerwowych A po 20minutach odzywa sie stara jaa i nawijam jak trzeba. NAjgorsze jest te pierwsze 20-30 minut