Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnitaAnitaAnita

Chcialabym sie zakochac

Polecane posty

Gość AnitaAnitaAnita

Ale mam jakas bariere po nieudanych zwiazkach. Nawet gdy sie z kims spotykam to trwa to krotko, bo ucinam kontakt i nie daje szans na wiecej. Czuje ze nikt nie jest w stanie mnie rozkochac w sobie lub zranic. Troche do duuupy, co?

To ze nikt nie jest w stanie zranić to akurat dobrze. Powinnaś z poprzednich związków wyciągnąć stosowne nauki a nie bariery. Doświadczenia z przeszłości mają być Twoim atutem a nie przeszkodą. Nie rozpamiętuj tego co było a w każdą nową znajomość wchodź jakby była pierwszą. Za dużo analizujesz i wspominasz, więcej śmiałości i wiary w siebie bo tak naprawdę uciekasz bo boisz się zaangażować.

Gość AnitaAnitaAnita
Ja nie analizuje. JA po prostu jestem obojetna. To jest tak: poznaje kogos - fajny. Ide na randke, dwie - dalej fajny. I po kilku dniach - no..fajny. Ale zeby od razu ladowac sie z zwiazek? W sumie, to troche mnie nudzi. I ma za duze uszy. I za daleko mieszka. I musialabym sie z jim spotykac czesciej. I golic nogi. Lepiej odstawic i miec spokoj.

Wybierasz wygodę znaczy się. Cóż na to poradzić, może potraktuj następną znajomość jako terapię i zmuś się jednak do dłuższej znajomości bo musisz jakoś przełamać ten moment w którym dopada Cię zniechęcenie. Możesz też czekać na takiego faceta na widok którego stracisz głowę i serce Ci się zatrzyma z ekscytacji tylko jakoś ich ostatnio niewielu. ;)

Gość kfdhvk
skoro ktos po kilku dniach az tak ci przeszkadza tzn ze to nie facet dla ciebie ;)

Gość AnitaAnitaAnita
Powiem szczerze- ci wspaniali sa chyba na wyginieciu, albo po prostu nie sa mna zainteresowani. I troche sie im nie dziwie. a co do przelamywania - nie wiem , jak to opisac, ale gdy analizuje to na zimna (tak jak teraz), wiem, ze czuje blokade. To nie wygodnictwo- Ja probuje usprawiedliwic to, ze nie mam odwagi na kolejny zwiazek wiec wymyslam tysiac powodow. Tak mi sie wydaje.

Gość AnitaAnitaAnita
kdhvko - albo ze jestem zgorzkniala i skrzywiona i stara i brzydka i do duuupy :D

Jest to troszkę wygodnictwo bo jednak związek wiąże się z pewnymi obowiązkami i ograniczeniami. Pamiętaj że ten strach może Ci właśnie odbiera najwspanialsze chwile jakie człowieka mogą w życiu spotkać. Miałaś nieudane związki więc masz już jakąś wiedzę czego unikać, na co zwracać uwagę więc przełam się i weź się za uszczęśliwienie samej siebie. :)

Gość AnitaAnitaAnita
Unikac- zwiazkow wlasnie. Nie wszyscy sa do nich stworzeni. A to, czego pragniemy to inna sprawa. :) ale dzieki Ci, Pluszaty, za dobre slowo i wsparcie. Bedzie ci wynagrodzone.

Nie strasz mnie dobra. ;P Bo wszyscy zawsze życzą w dzieciach wynagrodzenia. :)

Gość AnitaAnitaAnita
Ja bede oryginalna i zycze Ci wynagrodzenia w plodach rolnych :) Zdrowo i smacznie ;)

Dziękuję z całego serca bo teraz wszystko drożeje więc nic się nie zmarnuje. :) Nareszcie jakaś postępowa, nowoczesna kobieta co wie czego facetowi trza. ;)