Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manuelka12345

SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ!!!!!

Polecane posty

Gość manuelka12345
up

Gość manuelka12345
up up

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
A ja sprzedam sposabella 635!!!

Gość manuelka12345
up

Gość manuelka12345
Spokojnie znajdziesz....a nie chodziłaś po salonach??teraz są największe wyprzedaże...może zobacz....ja swoją 900 zł taniej kupiłam...

nie mogę wydać krocia, najwyżej 1800-2000zł, choc i to dla mnie duzo, ale te wszytskie suknie są oklepane, wszytskie jakby takie same, a mi sie podobają jakieś które nikt nie miał, dlatego podobają mi sie suknie z chin, bo tam maja niespotykane, ale boe sie zaryzykowac bo na zdjeciach producenta są piekne ale jak one na człowieku wygladaja to nie mam pojecia, za duze ryzyko, chciała bym cos z dłuuuugim trenem, nie tylko białą np.2kolorową, ehhh chyba za bardzo wydziwiam, ale na wszystkim staramy sie oszczędzać to choć na sukni chcę mieć tą wymarzona,

Gość manuelka12345
Chyba faktycznie troszkę wydziwiasz:)))No a suma jaką chcesz wydać wcale nie jest taka mała...ja bym na Twoim miejscu pochodziła jeszcze po salonach - teraz maja naprawdę niezłe wyprzedaże:))) Pozdrawiam i trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć tą jedyną wymarzoną:)) A no i z |Chin bym raczej nie ryzykowała...

Gość manuelka12345
up