Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 098765

Seks analny lubicie, jak się do tego przekonaliście

Polecane posty

Gość 098765

Lubicie seks analny, Ja bardzo ale wiem ,że jest wielu ludzi którzy uważają to za najgorsze zło:)

Gość 098765
Ja zawsze chciałam spróbować ale bałam się jak to będzie i przy każdej próbie odczuwałam dyskomfort aż pewnego dnia byłam tak rozluźniona że kutasek wszedł i nie bolało od tej pory bzykamy się tak regularnie:)

Gość 098765
Widzę, że żadna z obecnych forumowiczek nie jest zainteresowana seksem analnym. Szkoda.

Gość kolejny dzien na forum...
odwieczny problem. chce sprobowac ale sie boje. glupota. ja sprobowalem z dziewczyna i nie zaluje. swietna zabawa i duzo przyjemnosci.. ale sex analny nie jest dla wszystkich poprostu i tyle.

Gość ciosek_adam
fajnie, moczyć pędzel w kupie, sama przyjemność...

Gość fijalllkówna
to nienaturalne i świadczy o braku szacunku do siebie i partnera, inni uważają, że to super przyjemne i cool więc nie robienie tego świadczy o zacofaniu i uprzedzeniach, kobiety szanujcie się bo na starość wypadający odbyt wam zostanie

Gość świętoszka_saabra
to prawda co powyżej, ludzie sami się nakręcają jakąś modą czy presją otoczenia, partnera, ten otwór nie jest do seksu ale ludziom brakuje doznań, cóż, można jeszcze nasikać na siebie albo zjeść swój kał oddany podczas zbliżenia, nie idźcie tą drogą!

Gość vittoun
nie przekonałam się i dobrze, zrobiłam to raz za namową bardziej doświadczonego partera, żałowała bo czułam dyskomfort i przekroczenie granicy higienicznej, osobistej, intymnej, więcej tego nie zrobiłam i nie zamierzam

Gość Aaliyahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie zrobiłam tego nigdy i nie zamierzam, ohyda i nic wiecej

Gość 098765
dodam, że cnotę straciłam z moim owczarkiem Azorem, wcale nie bolało, czasem robimy to, kiedy jestem sama i mam ochotę

ochydne, przekroczenie granicy o matko i jeszcze najlepsze wypadanie odbytu ja pierdole i to jest dopiero zacofanie. blagam nie wypowiadajcie sie na tematy o ktorych nie macie zielonego pojecia bo narazacie sie na smiesznosc poprostu. wszystko jest dla ludzi i jesli kobieta i mezczyzna akceptuja te forme sexu t ochuj wam do tego. i jesli sie to robi raz na jakis czas a nie codizennie po 5 razy t oo komplikacjach nie ma mowy. sam uprawiam z dziewczyna anal od 5 lat i nigdy nic sie nie stalo. dupe ma tak samo ciasna jak dawniej. ale co ja tam moge wiedziec. tutaj widze wypowiadaja sie ludzie ktorzy albo tego wogole nie robili , ba nawet nei widzieli jak sie to robi a drudzy ktorzy to robili raz w zyciu i jzu sa expertami. no coz takie spoleczenstwo mamy. nie chcecie to nie robcie proste. ale jesli komus to sprawai przyjemnosc a uweirzcie ze sprawai przyjemnosc i to wielka , weilu ludziom to co wy chcecie od nich, bedziecie ich nawracac czy jak. odpierdolcie sie od czyjegos zycia. mam na cos ochote to to robie i juz. a nie ze ktos cos poweidzial napsial czy jak. kobiety uprawiaja anala od wielu lat i nic im nie jest bo jesli sie umie to robic to nic sie nie stanie. no ale co ja tam wiem. wy wiecie lepiej pewnie prawda haha

o i jeszcz ejedno dobre zdanie. brak szacunku do siebie i partnera no blagam kto pisze takie pierdoły. LUDZIE TO SA OGRANICZENI NAPRWADE. Wy moze nie tak bardzo bo anala nie lubicie ale wyobrazcie sobie ze sa ludzie ktorzy nie lubia ani anala ni orala nic. ani spermy na cyckach ani klapsow ani nic innego oprocz sexu klasycznego po ciemku i pod kołdrą I to jest dopiero ZACOFANIE

Gość kfjjdjjj
myśle że nie macie prawa nazywać zacofaniem tego że ktoś lubi klasyczny seks.

Gość dla mnie to jest obleśne
i chooj,żeby tak kobiety ładowały facetom do doopy co popadnie 🖐️:classic_cool: Nie chce na starośc nosić pampersów,a to jest prawda.

Gość mmmiilllaaa
Śmieszne przyrównywać uprawianie analu do postępu Anal powoduje uboczne skutki zdrowotne, w internecie propaguje się tą formę uprawiania seksu i przekonuje że wręcz wpływa pozytywnie na zdrowie ale przekonacie się dopiero po latach na własnej skórze, lub dokładniej na własnej dupie

Gość wiecie co???????????????
niestety to jest prawda z tym uszkodzonym odbytem,mimo,ze sama czasem tak wspolzyje. Może nie wypadającym :D ale po prostu zwieracze puszczają. Potem będą Wam lecieć kleksy,nawet nie będziecie wiedzialy kiedy.Znam taką typiarę. Coś za coś. Faceci sie mądrzą bo ładują te swoje pały gdzie sie da,ciekawe jakby im tak zapakować.

smieszni wszyscy jestescie i tyle. wierzycie jakims mitom i stereotypom. dla mnie zacofaniem jest uprawianie tylko i wylacznie seksu klasycznego po ciemku i pod kolderka. to jest zacofanie i ciemnogrod. w zyciu nie chcialbym takiej laski. w lozku trzeba experymentowaci sie przy tym swietnie bawic. bo sex to zabawa dla doroslych prawda. i jesli chcecie sie wymadrzac na forum to najpeirw zbierzcie wszystkie informacje na dany temat a potem sie wypowiadajcie.

Gość I*ll Save you all my kisses!!!
kurwa mitom???Stary ostatnio mieliśmy taki przypadek, ze mała bania..wiec zamknij sie i nie mow o stereotypach. Co ty myslisz,że mozana tą dziure rozjebać jak w peeździe i nic nie bedzie?mylisz sie,coraz bardziej wyrabia się tzw ' zwieracz' który potem po prostu nie kontroluje i popuszcza,mniej wiecej tak jak chory pęcherz. Znam przypadek więc nie mow o stereotypach bo ja z reguły też w nie nie wierze./ I zby nie było anal mi nie przeszkadza,chcesz miec rozklapioche na doopie...to se miej :)

ty debilu jak sie uprawai anal raz na 2 tygodnie to nic sie nie stanie przeciez. ja pierdole jak mozna byc takim ograniczonym cwokiem. pokaz mi takie przypadki po analu gdzie dupa rozjechana jest . na necie czy cos jakieslinki . no cwaniuaku. nie ma czegos takiego. tak to moga miec dziwki co jebia sie codizennie po pare godzin. a nie jak sie anal uprawia raz na pare tygodni czy cos. kurwa pojmijcie to idioci

i jeszcze jedno.smieszni jestescie i tyle.jak nasz pies zobaczyl co robie ze swoja dziewczynom to tez sprobowal. i co myslicie, ze zalowal?nie, a przekonalem sie, ze anal ksztalci. bo psa mozna ruznych rzeczy nauczyc, ale nie sadzilem, ze takich.wiec, najpierw sprawdzcie, a potem piszcie o stereotypach.

ten podszyw ci fajny wyszedl. szacun. nareszcie cos ciekawego ktos napisal a nie tylko "jem kupe " czy cos w tym stylu. szacun ale i tak jestes glupim gimnazjalistą prawiczkiem i nic tego nei zmieni

no cwoki gdzie te linki?

no czemu nikt nie pisze. pamietajcie ze anal jest be i jest bardzo grozny dla kobiety. pamietajcie ze oral tez jest bardzo grozny. wszystko jest grozne wiec najlepiej wogole sexu nie uprawiajcie. typowy zwiazek mezczynzny i kobiety sex tylko klasyczny pod kolderka i po ciemku praca tylk oza 1000 zl po 9 godzin dizennie mieskzanie u rodzicow albo wynajmowana kawalerka nudne zycie i pelno problemow i stresow to jest obraz typowego zwiazku. zal. zacofanie mity stereotypy klapki na oczach sprany mozg. wspolczuje takim ludizom

Gość Magda1357
Witam, bardzo lubię seks analny sprawia mi dużo frajdy i nieziemskie orgazmy aaaaaaaaa i jeszcze bardzo lubię widzieć jak podniecam swojego męża mimo że już jesteśmy ze sobą dobrych 10 lat a komentarze typu "brak szacunku" to jakiś megabełkot, bo my się bardzo kochamy i dbamy o siebie a to, że mąż obraca jak tylko mu się podoba moim zgrabnym tyłeczkiem jest super bo widząc małżeństwa po tylu latach to się flaki przewracają i zapewne okazują sobie ten w/w szacunek grzecznym seksuniem zawsze w łóżeczku... I dla sprostowania szacunek to nie formy bzykania lecz zrozumienie!!!