Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinka 5678

Jak u was sie sprawdzil wyjazd z 5-6 miesieczniakiem??

Polecane posty

Gość Karinka 5678

w lipcu na tydzien zarezerwowałam pokój w pensjonacie w górach, pojade tam z mezem i wtedy 5 miesieczna córka. Obawiam sie jak ona tam bedzie sie zachowywała i jak wpłynie na nią takie powietrze. Noi co zabrac ze soba..czego nie zapomniec?? napiszcie mi swoje refleksje

Gość wyjazd
Nie rob problemu z dzieckiem ze ty wyjezdzasz wes to co ty uvazasz ze bedziesz potrzebovala a nie inni uvazaja co masz brac. Moja corka razwm z mezem polechali w poniedzialek do Barsilien z tvojka dzieci jedno 2.5 roku a drugie 8 miesiecy. Zabrali tylko vazne rzeczy na podroz w samolocie .........sa skleby tam tez o ile cooc zabraknie. Sama jechalam z 7 miesiecznym dzieckiem do Frankrikie a to bylo v koniec lat 70. Mieszkam w Stockholm. Jedz i nie rob problemu zrowe povietrze jeszcze nikomu nie zaszkodzilo povodzenia

kiedy córka miała 5 miesięcy pojechaliśmy z mężem nad morze . Wyprawa samochodem ok10 h , daliśmy radę , wypoczynek udał się wspaniale , decyduj się i nawet nie zastanawiaj :):):):):):)

szczerze ?!!! a mnie mnie oni obchodzą ??? Jestem w obcym miejscu nikt mnie nie zna i mam to gdzieś , a inteligentni ludzie wiedzą ,że małe dzieci płaczą .....

moja corka miala 5 miesiecy jak pojechalismy z nioa w góry najpierw w polskei a potem na słowacje i bylo super, mala nam prawie caly czas spala tak ja to powietrze usypialo a jak wrocilismy do domu to na drugi dzien tez wsumie tylko spala - tak ja dlugo trzzymalo

Gość mamauskaaaa
moja miala jakies 3 mce jak pojechalismt nad jezioro podrózk ok 5 godz bez zadnych problemow cały pobyt rówznie miło

My bylismy tez w gorach jak mala miała 4-5 m-cy. Poza tym ze pogode trafilismy kiepska i prawie pol wyjazdu spedzilismy w pokoju w hotelu to bylo ok ;) Mała sie szybko zaaklimatyzowała. Nie płakała dużo. Tyle co zwykle ;) A zabrac oczywiscie to co niezbedne - zapas jedzonka, kosmetyki, pieluszki, ubranka - wszystkiego tyle zeby wystarczylo bez kombinowania na cały wyjazd a nawet z zapasem - zeby np nie musiec szukac sklepu z pieluchami itp. zabrac tez ulubione zabawki dziecka.

pamiętaj zabrać podstawowe leki mam na myśli : ibufen d lub nurofen , wode morską ,noserfride żel na ząbki - mi się przydało :) miałam jeszcze ze sobą maść majerankową .

Gość Karinka 5678
A co jesli chodzi o kąpiele?? zabieraliscie wanienke??