Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19latka

Chodzenie pozno spac

Polecane posty

Gość 19latka

Mam pytanie, codziennie juz od ponad pol roku chodze spac po 4, nie pamietam kiedy spalam przed polnoca i wstalam normalnie rano. Wstaje ok 12-14. Chcialabym sie dowiedziec od kogos kto naprawde wie, jakie sa skutki chodzenia spac o tej godzinie? wiem ze jak sie spi po 12 w nocy to odpowczywa tylko cialo nie umysl. ja jestem spiaca wczesniej oczywiscie i sie przemeczam do tej 4... wiec to nie jest w zgodzie zmoim cialem. Oczywiscie zmienie to :) Moj maz wraca pozno do domu, przez to az tak sie przeciaga, tesknie za nim wiec nie chce go widziec 30min i pojsc spac,,, znajde na to jakis sposob,, Ale prosze o podanie skutkow takiego poznego spania! z gory dziekuje!

Gość czukier biały
ja nie wiem, ale też tak mam.

Gość 19latka
na razie sie nie ucze i nie pracuje ale odpowiedzcie czy to ma wplyw na zdrowie mocny.

Gość wydaje mi się, że
tu nie chodzi o porę tylko ilość godzin snu. 9godzinny sen to zdrowy sen więc wydaje mi się, że żadnych skutków tego nie ma. jedynie taki, że tracisz poł dnia na spanie i nic nierobienie

Gość nie przejmuj się
ja przez baaaardzo wiele lat prowadziłam taki tryb życia i jakoś mi to nie zaszkodziło. Tylko dzień miałam krótszy i zimą prawie zawsze było ciemno, ale to mi nie przeszkadzało. Od kilku lat zasypiam i wstaje "normalnie", przestawienie się nie sprawiło mi kłopotu.

Gość Vitalianka
może idź z tym do lekarza.zaburzenia snu są czasami objawami choroby.

Gość yhyhyhy
masz 19 lat i juz mezatka jestes? :o

Gość 19latka
jestem jestem, moj maz ma 20 ;D dziekuje za odpowiedzi , nie jestem chora tylko nie mog einaczej, myslalam ze serce nie lubi takiego trybu zycia..