Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oksana24lataaaaaaaaaa

Co myslicie o dziewczynie która..

Polecane posty

kochała się raz z paroma facetami? tzn dokładnie z 4 z każdym po kolei? przyznałybyscie sie komuś do tego?

a waszym zdaniem taki ktos jest szmatą czy poprostu uznałybyście to jako takie szaleństwo młodości?

czyli czy wg was taka dziewczyna powinna mieć wyrzuty sumienia ,że tak zrobila choc nigdy nie była święta czy powinna wyluzować?

Gość Cyganka Taganka
tylko z czterema??? jak by przeleciało cię z 500 to by był nowy rekord seksualny.

Gość Marsjanka z wenus
A jak tych 4 facetów traktowało ten seks? Bo jeśli dla któregoś to coś więcej a dla ciebie nie to powinni wiedzieć

zależy dlaczego to zrobiła i kim byli dna niej ci faceci (chodzi o to czy byli to nieznajomi)

ale nie 4 ogólnie tylko 4 naraz ... tzn w tym samym czasie po kolei..

co to za różnica ,czy znajomi ,czy nieznajomi, bo nie rozumiem?? :(

Marsjanka z wenus - a jak mogli go traktować ? no przecież na razie nie zrobili raczej tego z milości .. a ogólnie partnerów było 9 oprócz tych 4

No ale powiedzcie wy byscie miały duzego kaca moralnego czy byście wrzuciły na luz i to wspominaly jako cos co sie wydarzyło w młodosci?

phiphi -> bo chyba co innego zrobić to ze znajomym ze którym po prostu się chce, wie się że on nie robi tego z byle kim i nie jest na nic chory, wie się czego można się spodziewać po nim w razie ciąży, a co innego robić to z facetem którego zna się 5 minut a potem dziecko jest a adresu ojca a nawet imienia się nie zna

A kim ja jestem ,żeby oceniać? ... Nie znam sytuacji, nie wiem jak było dokładnie. Mam oceniać po pozorach? To sprawa tej dziewczyny! Martw się lepiej swoją c1pką :o ...

Nie znałam ich za dobrze.. to było po imprezie.. już wcześniej mnie na to jeden z nich, z ktorym sypiałam namawiał ,ale myslałam ,że to na żarty.. ci jego koledzy tez mieli takie świnskie żarty.. i w koncu do tego doszło

może mnie to nie usprawiedliwia ,ale byłam pijana po prostu na trzeźwo bym tego nie zrobiła szczegolnie ,że 2 z nim kompletnie mi sie nie podobało nawet ..

Dobrze,że ja nie musze robić tego z każdym znajomym ,któremu się chce. Mój tyłek ,to nie publiczny szalet,żeby każdy mógł w nim gmyrać: zdrowy,czy chory, znajomy ,czy nieznajomy!!!

Ale w ogóle powinnam była sie może odciąć od całego tego towarzystwa bo np dowiedziałam sie ,że ten z którym sypialam wcześniej pokazywał im wcześniej moje rozebrane zdjęcia itd . i w ogóle takie rzeczy się na imprezach nie raz działy ,że lepiej nie mówić choć wiadomo jakis orgii nie było typowych przynajmniej jak ja na nich byłam..

tzn na tych imprezach jak byłam w tym sensie. Czuje teraz jakiś niesmak do siebie bo tych 2 było szczególnie oblesnych dla mnie.. ale byłam taka pijana ,że nie myślałam i tyle

Gość krowie na rowie
zależy od człowieka.Nie trzeba bzykać się z czterema facetami,żeby stracić o sobie dobre zdanie,czasem wystarczy jeden nieodpowiedni raz z nieodpowiednią osobą.Jeśli dało Ci to satysfakcję,nikogo tym nie zraniłaś a oni nie mieli żadnego syfa i nie rozpowszechnią o Tobie plot,czujesz,że to w jakiś sposób poszerzyło Twoje horyzonty,to po co się zastanawiasz po fakcie nad swoją wartością,czy jesteś szmatą czy nie?o tym trzeba było pomyśleć przed orgietką

Gość lalunia2010
to byl jeden wybryk?czy robisz to konsekwentnie?to cie poprostu kreci?

W sumie ludzie nie takie rzeczy robią bo chodzą na jakieś swingers party co weekend itd sa i tacy.. czy miałam z tego jakąś satysfakcję? Tak zupelnie szczerze to przy tych 2 może i tak , z przy tych 2 nastepnych potem czulam niesmak bo sa obleśni i tyle i zawsze tak myslalam

Taki wybryk był jeden co z paromo na raz choc wcześniej też swieta nie byłam

z ,,paroma" sorry literówka

Marsjanka-Tak to było 4 jeden po drugim właśnie. po prostu jeden robił swoje , reszta się przyglądała i taka orgietka po prostu

phiphi -> a czy autorka nie miała na nich chęci? Oksana24lataaaaaaaaaa -> to po co robiłaś to z tymi dwoma którzy ciebie nie pociągają?

Leviatan- bo byłam pijana i nie myślałam wtedy kompletnie

Gość lalunia2010
no ja bym tego nie zrobila, mialam taki okres w sowim zyciu ze mialam zlamane serce zaczelam myslec przedmiotowo o seksie itd, juz prawie doszlo po dlugich namowach do stosunku z dwoma kolegami, na szczescie opanowalam sie i tak sie z tego ciesze, nie wiem co mi przyszlo do glowy taki pomysl, zeby sie zastanawiac w ogole nad taka opcja, wiem ze dzis bym zalowala

Gość lalunia2010
ewidentnie cie wykorzystali , mam nadzieje ze nie masz przez nich teraz nieprzyjemnosci zadnych?skoro to byl pojedynczy wybryk

jak dla mnie to głupi rodzaj zabawy. Ja bym miała kaca moralnego potem i ogromne wyrzuty sumienia, a najprawdopodobniej bym do tego nie dopuściła..