Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenkar1980

brak okresu brak ciaży pomozcie prosze was

Polecane posty

Gość olenkar1980

miesiaczke miałam dostac miesiac temu,,zrobiłam przed chwila test negatywny...co to moze być,,miała ktoras taki przypadek.Na tescie pisze ze już po terminie @ moge test zrobic o kazdej porze a wynik jest ponad 99% pewny,,,,czy o tej porze test jest naprawde wiarygodny,,dziekuje ślicznie z góry za pomoc🌻

Gość olenkar1980
halo

Gość !!!
test najlepiej wykonac z porannego moczu ale skoro mowiesz ze ci sie spoznia miesiac to jest niemozliwe ze jestes w ciazy jak wyszedl negatywny bedziesz miec problem z oresem idz do gina i dostaniesz tabletki na wywolanie @

Gość Olenkar1980
Test jest bardzo czyly...pre-test...wypilam 2 herbaty i ok 2 szklanek wody po czym ok po 3 godzinach naszlo mnie by zrobic test, czy to moglo wplynac na wynik testu... Ale wedlug moich obliczen to 7 tydzien

Gość Olenkar1980
Powiedzcie czy test mogl sie mylic...zrobie go jeszcze raz jutro rano

Watpie zeby sie pomylil, tak dlugie spoznienie miesiaczki to juz by wykazal, nawet jesli ta druga kreska mila by byc malutko widoczna -byla by. Mysle ze musisz wybrac sie do lekarza na badania, po cos na wywolanie okresu i generalne badania hormonow. Tu pewnie tkwi przyczyna.

Gość tak tak oczywiści
powinnam mieć okres 21.02, do tej pory nic test negatywny, biorę luteinę przez 7 dni i czekam...

Gość allllle
a czy któras z was robiła po poludniu i był negatywny .a rano wyszedł pozytywny?