Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobraddd

pisze z pewna dziecwzyna na czacie nawet fajnie mi sie znia gada ale mam

Polecane posty

Gość kobraddd

pytanie. zapytalem ja o wyglad a konkretnie jaki ma wzrost i ile wazy to napisala ze ma 59 kg a wzrost to 165. tylko kurde mi to niewiele mowi nie wiem czy to duzo czy malo nie potrafie wyobrazic sobie jaka mniej wiecej jets.... ale to chyba duzo jest? jak myslicie? ;//

Gość daj dziewczynie spokoj buraku
nie marnuj jej czasu.

Gość wymiary są ok
chociaż ja tylke ważę i jestem 10 cm wyższa ale wszyscy mówią o mnie anoreksja i każą przytyć

Gość ftgyjkgf
to nie jest duzo ja mam identyczny wzrost i wage, jest dosyc szczupla, ale nie jakis tam wieszak

Gość kobraddd
no to wtakim razie co sadzisz o tej?? gadalbys??

Gość vdfgdfh
Jak dla mnie to o ok. 10 kg za dużo. Ja mam 165 cm i ważę 48. Wyglądam dobrze, a nawet powiedziałabym, że lepiej wyglądałam przy 45 kilogramach :P.

Gość vdfgdfh
Czarownica paskudna: 23

co za głupie pytanie - po prostu nie dojrzałeś jeszcze do tego i tyle :) Pomijam już zupełnie fakt, że po wymiarach 59kg na 165cm dośc trudno ocenić, czy koleżanka autora jest "pasztetem", czy nie. Gruba na pewno nie jest.

vdfgdfh - więc powinnaś wiedzieć, że każdy ma inną budowę i te kilogramy inaczej się rozkładają. A poza tym koleżanka autora zapewne jest młodsza sporo od Ciebie (zakładam tak po stylu pisania i w ogóle pytaniu autora) :)

Gość vdfgdfh
Ja to wiem oczywiście, ale autor pytał jak to wygląda, więc powiedziałam o swojej wadze. Mam koleżankę wyższą ode mnie o 2 centymetry, która waży 56 kg i nie ma między nami różnicy :). Kwestia mięśni, kości, etc. Przy takich niskich wagach dużo czynników ma wpływ.

Gość zaczarowanamegan
Moze miec tzw grube kosci, ktore sporo waza. Moze rowniez intensywnie uprawiac sport i wygladac bardzo szczuplutko. Porownaj sobie jaka objetosc ma 1kg miesni i 1 kg sloniny.

Gość aaadsfa
to ty pustak jak juz cie jej waga obchodzi

Gość co to jest BLAZA ?
w żadnym słowniku nie ma określenia tego terminu. podaj autorze tłumaczenie tego wyrazu :D

Gość MMMMakare
To jest rozmiar ubrań ok 37-38. Czyli jest ok.

Gość taraaaaaasy
ja mam 18 lat i mam taki sam wzrost i dokladnie taka same wage jak kolezanka autora. i jak dla mnie to za duzo.. chcialabym tak wazyc te 55 kg i juz bym nie narzekala. z tym ze u mnie pewnie duzo biust z tego wazy bo mam duzy ;/ a jesli chodzi o opinie innych (nie wiem czy szczere) to wiekszosc kolezanek mowi ze mam ladna figure i9 nie jetsm gruba, kumple zklasy ze moglabym ociupine schudnac natomiat jak z kims krecilam nowopoznanym to zawsez chwalili moja figure ze jest ladna. takze juz nie wiem... bede starala sue schudnac aby wazyc gora 55 ale n tak pewnie mi to nie wyjdzieeee

Gość ola kola
troche za duzo chyba

Gość nooooooonie
ooo