Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość partnerka29

Czy wasii faceci też nie mają żadnych łóżkowych fantazji?

Polecane posty

Gość glovetom jesteś
zboczony :O

Gość ja ostatnio
wsadziłem swojej palec w dupke podczas minetki (nie na sile). Na drugi dzien miala pretensje : [. Ech co zrobic, a mnie tak to kreci.

Gość gość
Największym spełnieniem dla mnie było, jak dwie koleżanki zaprosiły mnie na kawę do siebie i pukając do drzwi otworzyły mi ubrane w kozaczki, stringi i długie do łokci z cieniutkiej skóry rękawiczki. Już na ten widok zakręciło mi się w głowie na różowo. Wciągły mnie na wpół przytomnego dośrodka i dopiero tam doznałem odlotów o takiej sile jakiej nie jest w stanie opisać nikt słowami. Rozebrały mnie powolutku, a ja nie byłem w stanie nawet protestować, a nawet nie chciałem. Jola delikatnie jedną dłonią zatkała mi usta, a drugą delikatnie objęła szyję i delikatnie ściskając powiedziała nie krzycz , a nie pożałujesz. Julia nasmarowała oliwką swje dłonie w skórzanych rękawiczkach, wzięła mojego sztywnego już członka i zaczęła pieścić go ręką i ustami ustami. Drugą ręką wślizgnęła się do mojej prostaty i wtedy myślałem że tracę grunt pod nogami. W tym czasie Jola cały czas na zmianę podduszała mnie delikatnie, szczelnie obejmując moją szyję rączkami w pachnących rękawiczkach. Co pewien czas zwalniała uścisk i zatykała mi usta jak za głośno jęczałem. Czułem nadchodzące jeden po drugim orgazmy potęgowane przez świadomość tego co powiedziała Jolka zatykając mi usta rączkami w pachnących, skórzanych rękawiczkach, leciutko podduszając moją szyję, że jak będę cicho to na pewno nie pożałuję. Mówię wam, to był totalny Kosmos. Dowiedziałem się później, że moje koleżanki robią to z innymi swoimi kolegami, chyba je to kręci. Szczerze, nie mogę się doczekać następnego z nimi spotkania, gdyż powiedziały już po wszystkim, że koniecznie trzeba powtórzyć tą sesję. Tak nazwały zaproszenie mnie na kawę.

Gość gość
Mój mężuś nie ma żadnych fantazji, natomiast za kochankiem nie mogę nadążyć.