nastusia2 0 Napisano Marzec 10, 2011 Zauroczył mnie ginekolog, który mnie operował. Przeraża mnie trochę tylko to, że już prawie dwa lata temu a mi nie może jakoś przejść. Wizyty kontrolne, które odbywam to pogłębiają i żyję od wizyty do wizyty.Myślę o nim chyba za często i trochę mnie to męczy i szkoda mi mojego faceta, który patrzy na mnie i pyta "o czym myślisz?"ale nic nie mogę na to poradzić. Trochę z desperacji pomieszanej z rozbawieniem wpisałam w Googla "Zakochałam się w ginekologu" ...bo nie mam z kim o tym porozmawiać. Strasznie jestem zaskoczona tym co czuję. Przeraża mnie to i fascynuje, no i trochę śmieszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justre Napisano Marzec 10, 2011 A czy on jest sam? A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nastusia2 0 Napisano Marzec 10, 2011 10 lat temu się rozwiodłam ale widuję się z kimś. A mój lekarz jest żonaty od wielu lat. Te fakty jednak nie mają większego znaczenia bo czuję co czuję a najbardziej to ZASKOCZENIE...chyba się nie znam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nastusia2 0 Napisano Marzec 11, 2011 No to sobie pogadałam aż mi ulżyło...Chyba pójdę do porządnego psychologa zamiast tracić czas na forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach