Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aniaaaasaaaaa

mam niedoczynnosc wizyta u specjalisty za 2 miesiace co moge zrobic do tego

Polecane posty

Go艣膰 aniaaaasaaaaa

czasu? Jakas dieta? Lekarz rodzinny nie chcial mi przepisac lekow powiedzial, ze to tylko specjalista moze wypisac leki. A tu tyle czekania... moj wynik to 4.69 norma do 3.55

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mama ze szczecina
Dieta raczej niczego nie zwojujesz potrzebne sa leki. Ja lecze sie u endo prawie 8 mies i tsh spadlo z 12 na 1.2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama ze szczecina
a nikt ci nie przepisze bo endo musi ustalic ci dawke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
az tyle mialas?? wow szok. jakie mialas objawy? powiedz czy to sie leczy cale zycie?? trochce sie zdziwilam bo nikt w mojej rodzinie nie ma chorej tarczycy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
tak tak wiem ze nikt inny mi ni eprzepisze a rodzinna lekarka mi powiedziala, ze tylko endo mi da leki. jestem zalamana bo u mnie w miesci ejest tylko 2 endo czeka sie pol roku, prywatnie 2 miesiace a pierwsza wizyta ponoc 150 zl :( czy leki sa drogie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddeeeww
Mo偶esz napisa膰 jakie masz objawy??? Mi ostatnio ci膮gle zimno jest i wyczytalam 偶e to niedoczynno艣膰 mo偶e by膰! Kiedy艣 bra艂am joddil tabletki,po porodzie co艣 tam z tarczyc膮 mia艂am,ale nie pami臋tam co to by艂o dok艂adnie.Przesta艂am bra膰 te tabletki dawno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
mi jest zimno, nie moge np dogrzac stop, kolatanie serca, jestem ogolnie zamulona, zmeczona, nic mi si enie chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
jem tyle co kiedys, a duzoooo przytylam i nadal w oczach tyje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddeeeww
Poszukaj dobrego lekarza,ja trafi艂am do kobiety ma艂om贸wnej,nic mi nie t艂umaczy艂a,2 razy by艂am,zapisa艂a tabletki a na drugiej wizycie jak pyta艂am czy dobrze jest,niby tak a zwi臋kszy艂a tabletki z setek na dwusetki i nawet nie wiem czemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
pomogly ci chociaz te tabletki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddeeeww
no to mam podobne objawy,zimno mi,nic mi si臋 nie chce,przytylam sporo ale te偶 wi臋cej zacze艂am je艣膰!!! Musz臋 i艣膰 do lekarza chyba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
to idz koniecznie, ja sie mojego prosilam o badania sama z siebie by nie dala..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddeeeww
nie odczu艂am r贸偶nicy,a wtedy to mialam z krwi TSH podwy偶szone i dlatego mnie do endyk wys艂ali,jak pisa艂am ta lekarka nic mi k膮kretnie nie m贸wi艂a dlatego z 3 lata nie by艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
to idz do innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lololololllllllll
lekarz rodzinny pierdoli g艂upoty:O moze przepisac leki!dawka minimalna i czekanie na wizyte u endo. najwyzej bedzie za malo i tyle.endokrynolog i tak przepisze te same leki bo ich potrzebujesz.dawka bedzie tylko inna. wiem co mowie bo wlasnie przerabiala to moja mama. przed wizyta poworne badanie krwi zeby bylo na 艣wie偶o u endokrynologa zeby zobaczyl jak reagujesz na lek.bardzo cenna informacja w doborze dawki. swoja droga ciekawe jest chorowanie w polsce:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
mowilam jej zeby cos do tego czasu przepisala a ona ze nie moze ;/ ze musi byc ft3 i ft4 i usg tylko endo moze ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddeeeww
najpierw zrobie badania i dopiero si臋 zapisz臋,mo偶e na koniec roku si臋 dostan臋:) Wtedy mi sie uda艂o bo poprosi艂am moja cie偶arn膮 znajom膮 by sie zarejestrowa艂a jako ja i czeka艂am jaki艣 miesi膮c tylko.Pewnie dlatego do byle jakiej wcisneli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z tego co piszesz to masz nadc
nadczynno艣c . Poza tym jest baaardzo niewielka-wr臋cz znikoma. JE艢LI OCZYWI艢CIE TO BADANIA TSH. Norma TSH to 4,0

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
dobre z ta ciezarna :) a ja mam niedoczynnosc norma to 0.39- 3.55 a ja mam 4.69...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
przeciez norma jest do wieku...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z tego co piszesz to masz nadc
ok, jest niedoczynno艣c ale bardzo malutka. Nie ma co panikowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
dzieki za linka, pomocny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 98493849
ja s艂ysza艂am o takim preparacie KELP, kt贸ry pomaga uzupe艂nia膰 niedobory jodu, jest tani i podobno dodaje mozno energii. I chyba warto je艣膰 ryby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kelp
kelp jest drogi i oprocz jodu ma arszenik i wszystkie metale ciezkie, ktore glony pochlaniaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skoro ludzie
t膮 terapi膮 nawet raka usuwaj膮, to warto spr贸bowa膰, tu masz link: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 Opr贸cz tego spr贸buj jeszcze zrealizowa膰 kilka punkt贸w uj臋tych w t. "4 warunki determinuj膮ce zdrowie" co znajdziesz na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniaaaasaaaaa
czy na niedoczynnosc trzeba leczyc si ecale zycie? czy leki usuwaja to zmeczenie i inne objawy choroby?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jodu nie wolno przy
niekt贸rych chorobach tarczycy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddeeeww
Witaj.Bylam dzi艣 u lekarza rodzinnego i mam zlecone badania,na dodatek mia艂am wysokie ci艣nienie.

Udost臋pnij ten post