Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senioritamitaaff

i co teraz?

Polecane posty

Gość senioritamitaaff

Kończę liceum i mam maturę w tym roku, w mojej szkole jest taki rygor że masakra musimy zaliczać epoki z polskiego z matmy i nie daje już rady z bieżącymi tematami i postanowiłam zrezygnować, bo grozi mi powtarzanie klasy. Mój chłopak bardzo się rozzłóśćił, mówił że mogłam iść do zawodówki i obraził się a ja sie popłakałam. Za miesiąc wróciłam do tego tematu a mianowicie dzisiaj spytałam czy będzie zły i będę się na mnie wyżywał , a on że tak i spytałam czy będziemy się spotykać to powiedział że nie wie ................ i co teraz? barzo się starałam ale mam dużo zaległości i nie daje rady siedzieć już do 2 i się uczyć

Gość senioritamitaaff
ale nie chce poprawiać całego roku :( z matmy były 3 próbne i nie mam ani jednej zaliczonej

nie przejmuj sie, w liceach ogólnie jest tak ze przed samą maturą straszą jak tylko mogą a zobaczysz bo i tak cie przepuszczą, wiem co mowie sama zdawalam rok temu :)

Gość senioritamitaaff
ale miałaś tak jak ja nie zaliczone matury 3 galy z matmy i nie zaliczony semestr z bilogii i 3 epoki z polskiego? z czego na jedną epokę przepada 17 pytań ?

Widać głupia jesteś i trzeba było iść do zawodówki. Ja w ogóle się nie uczyłam i zdałam bardzo dobrze.

Gość bhjbjk
PRÓBUJ BO DO KOŃCA ŻYCIA BEDZIESZ TEGO ŻAŁOWAĆ !!!! DASZ RADĘ A JAK ZDASZ TO KOPNIJ FACETA SWOJEGO W DUE BO W MIŁOŚCI SIE JEST RAZEM NA DOBRE I ZŁE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość senioritamitaaff
a za rok można podejść prawda?

Nawet jak nie zdasz matury to przecież nic się nie stanie. Pójdziesz dzieci rodzić... Żartuje :-P Po prostu śmieszą mnie Twoje problemy. Niektórzy zawodówki nawet nie mają a zarabiają krocie miesięcznie a ci po studiach marzą by tyle rocznie zarabiać.