Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapach szeptu (ona)

Co to za związek? Czy on mnie kocha??

Polecane posty

Gość zapach szeptu (ona)

mam problem z chłopakiem. . . jak się widzimy jest wszystko pięknie, ale jak się nie widzimy to napisze 1 smsA dziennie lub zadzwoni i powie,że ma mnóstwo pracy i nie ma czasu na pisanie. To możliwe ze nie ma czasu nawet na napisanie i wysłanie buziaka??? Czy jemu na mnie zależy?:( jak się widzimy jest czuły i miły. Co ten facet myśli?

Dobrze że stawia na kontakt w realu i chyba nie ma co tragizować skoro jednak codziennie się odzywa

Gość zapach szeptu (ona)
ale 1 sms dziennie???? a jak dzwoni mówi tylko: nie smuc się. Wszystko jest ok. Mam mnóstwo roboty. :(

Gość zapach szeptu (ona)
:( jestem załamana. . . ciągle myślę co robi itp. Teraz jest wieczór a on milczy:(

Gość zapach szeptu (ona)
Czemu nikt mi nie doradzi co mam zrobic ... żaden mężczyzna nie podpowie o co chodzi?:(

Gość starsza jestem to ci powiem
kolejna nawiedzona baba, która się uwiesza na facecie, tak jakby nie umiała zająć się czymś, kiedy go nie ma, jeśli chcesz go zatrzymać na dłużej to bądź tajemnicą, miej swoje sprawy i pasje, których z nim nie dzielisz, nie wyczekuj na smsa tylko żyj samodzielnie, na tym polega związek, każdy ma swoją przestrzeń, którą szanuje, dlatego jak będziecie już razem to będzie wspaniale

Dziewczyno, ogarnij się troszkę ! To chyba dobrze, że pracuje co? Skoro ty siedzisz w domu i się obijasz to twój problem, więc nie wymyślaj. Poza tym jak pójdziesz do roboty to zobaczysz jak to jest ciężko.

Gość zapach szeptu (ona)
ale ja Go tak kocham:( że ojej... i jak się nie odzywa to mi się płakac chce... może ma inną:( może mu się znudziłam:( a może coś innego:( Boże kochany:(

Gość zapach szeptu (ona)
:( :( :( :( :( :( :( :( :(