Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfsadgasdgsda

Dzisiaj dzień faceta a...

Polecane posty

Gość asdfsadgasdgsda

...żadna dziewczyna,czy też kobieta nie złożyła mi życzeń :( I gdzie tu sprawiedliwość??Jak my w dzień kobiet życzeń nie złożymy to jest normalnie żałoba narodowa,a same nie pamiętacie żeby życzenia złożyć :P

ja pamiętałam i złożyłam nawet prezenty dałam, w domu i w pracy

Gość asdfsadgasdgsda
Ewa, 33 To chwała Ci za to :P

Gość asdfsadgasdgsda
Kruszyna093 Dzięki,dzięki :) Ale takie trochę wymuszone te życzenia :P

Ale o co chodzi Wy macie jeszcze poza TYM dzisiejszym dzeń chłopaka w kwietniu i dzień dziecka a dziś jest dzień 40 mężczyzn męczenników:D:D:D chcesz zeby jako męczennikowi ci winszowali??:D

Gość chyba dzien kompleksu malego
fioota :O wiecej takich swiat sobie zrobcie, bo dwa to kurva za malo :O

Gość asdfsadgasdgsda
czarne_oczy_nocy Dzień dziecka chyba też Cie dotyczy :P I w wrześniu jest dzień ojca chyba,a ojcem nie jestem więc mnie nie dotyczy :P

Gość Jaruśś
Kruszyna093 pokaż ciipke :)

To proszę: Wszystkiego najlepszego dla chłopa dużego, dużo wódki, dużo kasy, a dla chłopaka małego, dużo szczęścia i nauki, bądź zdrowiutki i słodziutki. :D Jaruśś- wypad na redtube :D

Gość asdfsadgasdgsda
Kruszyna093 Nie spodziewałem się,dziękuje :) buziaka bym Ci dał,ale nie wiem czy mogę :P Chociaż z drugiej strony to takie uniwersalne te życzenia i połowa z nich nie pasuje do mnie :P

Gość po co dzieci robiliscie
dzien ojca jest 23 czerwca :O dzien chlopaka 30 wrzesnia i jeszcza wam malo to musieliscie jeszcze zrobic dzien mezczyzny :O a dzien kobiet jest JEDEN, tylko dzien kobiet, zadnego dnia dziewczyn, lasek, panienek czy nawet kurva dziiwek, tylko jeden dzien kobiet ktory dla was to za duzo :O zal.pl

Gość Danabanana
Dzisiaj dzień faceta? pierwsze słyszę...

Gość asdfsadgasdgsda
po co dzieci robiliscie Dzień matki to też święto tylko pań :P Kruszyna093 Nie pasuje ta druga część :P 😘

dzien matki - dla matek dzien ojca- dla ojcow dzien kobiet dla: kobie, dziewczyn, panien itp itd dzien mezczyzny: dla facetow, mezczyzn, chlopcow i wszelkiej innej masci chocby teoretycznie z jajami miedzy nogami, a dzien chlopaka??? jak wyzej??? sa dwa swieta dla facetow??? liczyc umiesz? czy moze warto wrocic do podstawowki?

Gość facet to...
ŚWINIA !!!!!!!!!!! Kto sie ze mna zgadza?

Gość asdfsadgasdgsda
po co dzieci robiliscie Widzę że sfrustrowana z Ciebie baba :P To może i masz racje i mamy przewagę 1 święta,ale zauważ jak te święta są egzekwowane,święta kobiet są w Polsce o zawsze obchodzone z pompą i wszędzie o nich głośno.Dzień kobiet i dzień matki to chyba najbardziej znane tego typu uroczyste dni w kalendarzu(no może jeszcze walentynki). A dzień chłopaka-od niedawna zaczęto w ogóle o nim mówić,tak samo z dniem ojca.Więc nie licytuj się tu ze mną bo to do nikąd prowadzi.Najlepiej nie pisz w tym temacie :P Miłego wieczoru :)

robieniem dnia faceta w kazdym miesiacu nie spowodujecie ze bedziecie brani powazniej :O narobicie sobie swiat a potem jeczycie ze wam zyczen nikt nie sklada :O dzien chlopaka zawsze byl normlanie obchodzony, ale teraz??? jak jest placz ze zyczen nie dostajecie bo nie umiecie sie zdecydowac kiedy te swieto w ogole miec? tobie autorze zyczenia moge zlozyc na dzien kobiet albo przynajmniej na dzien dziecka :O za te skargi ze to zyczen nie dostales jestes ciota a nie mezczyzna :O

Gość asdfsadgasdgsda
po co dzieci robiliscie Nie będę się zniżał do twojego poziomu(poziom dżdżownic) i z tobą się tu spierał. Miłego wieczoru,jeszcze raz :)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
dzien faceta jest 30 -09